Hae mittojen perusteella

Osta endurorenkaat

1001renkaat.com tarjoaa erittäin laajan valikoiman endurorenkaita. Seuraamme kilpailijoidemme hintoja ja säädämme hintamme järjestelmällisesti edullisimman hinnan mukaisiksi, jotta saat parhaat hinnat.

Maksuton toimitus ensimmäisestä sivustoltamme ostetusta moottoripyörän renkaasta lähtien.

Mitkä ovat parhaat endurorenkaat?

 • Michelin Enduro Competition III
 • Michelin Enduro
 • Metzeler Enduro3 Sahara
 • Metzeler Karoo Extreme
 • Dunlop D908 RR
 • Dunlop Geomax Enduro
 • Metzeler MCE 6 Days Extreme
 • Pirelli Scorpion PRO FIM
 • Bridgestone Gritty ED668

Haetuimmat mitat:

Enduro on moottoripyöräurheilulaji, jota harrastetaan joskus vaikeakulkuisilla ja teknisesti vaativilla reiteillä. Jotta voit omistautua sille täysin ja nauttia täysin sen tarjoamista tuntemuksista vaarantamatta itseäsi, sinun on varustauduttava hyvin. Puhuttaessa varusteista, renkaat ovat yksi tärkeimmistä osista, jotka määrittelevät enduro-moottoripyörän. Niiden laatu ja kunto vaikuttavat suuresti ajomukavuuteen ja ajovakauteen. Niitä ei siis kannata valita sattumanvaraisesti. Useita kriteerejä on otettava huomioon. Mitkä ne ovat? Löydä tästä oppaasta parhaat vinkkimme enduro-renkaiden valintaan.

Mitä ominaisuuksia enduro-renkailla on?

Enduro-renkaat ovat varusteita, jotka on valmistettu kahdesta erittäin suorituskykyisestä materiaalista: kumista ja piidioksidista. Näiden materiaalien käyttö mahdollistaa valmistajille tuottaa renkaita, joiden pito kuivalla tai märällä alustalla on huomattavasti parempi kuin tavallisilla motocross-renkailla. Ne ovat tunnettuja massiivisista nappuloista (renkaan olkapäillä) ja erittäin vahvistetusta kuviosta. Lopuksi, nämä urheilurenkaat on varustettu teknologialla, joka vähentää niiden vierintävastusta.

Milloin enduro-renkaat tulisi vaihtaa?

Yleensä kaksi tilannetta voi johtaa enduro-renkaiden vaihtamiseen: renkaiden kulumiseen ja ennenaikaiseen vaurioitumiseen rengasrikon jälkeen.

Kuluneet renkaat

Enduro-renkaiden massiiviset nappulat mahdollistavat erinomaisen ajokokemuksen moottoripyöräilijöille. Niinpä, kun nämä olennaiset komponentit alkavat pyöristyä, se tarkoittaa, että kumin kuluminen on alkanut. Joissakin tapauksissa tämä kuluminen ilmenee useiden nappuloiden irtoamisena hankauksen seurauksena. Jos ajat tällaisilla renkailla, moottoripyöräsi suorituskyky voi heikentyä enemmän tai vähemmän riippuen siitä, millaisessa maastossa ajat enduroa. Nämä ovat siis merkkejä, jotka tulisi herättää huomiosi renkaiden kunnosta.

Toinen tapa tietää, tarvitsevatko varusteesi vaihtamista, on tarkistaa kulutuspinnan kulumisenilmaisimen (pienet kumikohoumat) kunto, joka sijaitsee nappuloiden välissä kulutuspinnalla. Jos kuviot ovat vaurioituneet ja kulumisenilmaisimet ovat kuluneet, sinun on laillisesti velvollinen vaihtamaan renkaasi, muuten saatat saada sakon.

Pidä myös mielessä, että epätasaisesti tai epäsymmetrisesti kulunut enduro-rengas on vaihdettava mahdollisimman pian suorituskyvyn ja turvallisuuden vuoksi. Hyvillä uusilla renkailla jarrutusmatkat ovat paremmat, mikä on erittäin tärkeää urheilullisessa ajossa, erityisesti mutkissa.

Yhden tai useamman rengasrikon jälkeen

Enduron harrastaminen ei tapahdu tasaisella tiellä ja vaatii joskus ajamista poluilla, joilla voi olla teräviä esineitä. Nämä voivat milloin tahansa tunkeutua yhteen korkealaatuisista renkaistasi ja jättää syvän viillon. Kun korjaus ei ole mahdollista, on välttämätöntä vaihtaa vaurioitunut osa.

Mitä kriteerejä tulee ottaa huomioon valittaessa enduro-renkaita?

Ostaaksesi parhaan laadukkaan enduro-renkaan, sinun on otettava huomioon useita kriteerejä. Tärkeimpiä ovat: renkaiden kulutuspinnan hyväksyntä, niiden mitat, maasto, jolla ajat, ja varusteiden merkki.

Hyväksyntä

Hyväksyntä on yksi ensimmäisistä asioista, jotka on tarkistettava ostaessasi enduro-renkaita. Jotta voit ajaa turvallisesti ja liikenteelle avoimilla reiteillä, varusteesi on oltava FIM-hyväksyttyjä. Tämä sertifikaatti myönnetään renkaille, jotka ovat läpäisseet onnistuneesti joukon tiukkoja testejä (suorittaneet viiteorganisaatiot), jotka arvioivat niiden suorituskykyä. Useimmiten FIM-hyväksytyt renkaat ovat pakollisia endurokilpailuihin osallistuttaessa.

Jos FIM-sertifikaattia ei ole, tarkista, onko ostamassasi renkaassa DOT-numero sen kyljessä. Se on amerikkalainen merkintä, jota löytyy yhä enemmän myös Euroopassa valmistetuista renkaista. Se antaa tietoa varusteen valmistuspaikasta, sen mitoista ja valmistuspäivämäärästä. Tarvitset sitä osallistuaksesi tiettyihin kilpailuihin.

E-merkintä puolestaan on eurooppalainen hyväksyntämerkki. Se todistaa, että varuste täyttää Yhdistyneiden Kansakuntien Euroopan talouskomission asetuksen numero 30 vaatimukset renkaiden hyväksynnästä.

Huomaa, että nämä erilaiset hyväksynnät eivät ole todella pakollisia, jos ajat vain nurmikkokilpailuissa. Tässä tapauksessa voit valita minkä tahansa suorituskykyisen renkaan.

Mitat

Jos vaihdat renkaita ensimmäistä kertaa, voit viitata alkuperäisten pyöriesi mittoihin tehdessäsi valintaa ja valitaksesi oikean renkaan. Tämä on yksinkertaisin ja nopein vaihtoehto. Kuitenkin, jos jostain syystä haluat asentaa vanteillesi eri ominaisuuksilla varustetut renkaat kuin alkuperäiset varusteesi, voit ilmoittaa uudet mitat myyjällesi. Varmista kuitenkin, ettet ylitä lain sallimia rajoja, sillä lain rajojen ylittämisen seuraamusten lisäksi, sopimattomien ja huonolaatuisten halpojen renkaiden asentaminen kaksipyöräiseesi voi vaarantaa sinut tiellä.

Enduro-renkaan mitat esitetään yleensä seuraavasti: 140/80-18 70R.

Tässä ensimmäinen numero (140) ilmaisee renkaan leveyden millimetreinä. Toinen merkintä (80) ilmaisee korkeuden ja leveyden suhteen prosentteina. Kolmas tieto viittaa vanteen halkaisijaan. Se on arvioitu tuumissa.

Kaksi viimeistä merkintää (70R) ilmaisevat vastaavasti kuormitusindeksin ja nopeusluokan. Kuormitusindeksi 70 tarkoittaa, että uusi rengas voi kestää enimmäispainon 335 kg. R-merkintä puolestaan tarkoittaa, että renkaan voi ajaa enimmäisnopeudella 170 km/h.

Näin ollen, jos epäilet renkaan suorituskykyä, voit tarkistaa nopeus- ja kuormitusindeksitaulukot (saatavilla internetissä) varmistaaksesi, että tuote todella vastaa tarpeitasi.

Maaston tyyppi

Usein ajamasi maaston ominaisuudet tulisi ohjata sinua valitessasi enduro-moottoripyörän renkaita. Jos ajat paljon erittäin liukkaalla, pehmeällä tai märällä maastolla, voit valita pehmeän enduro-renkaan, jossa on harvemmat nappulat. Tämä edistää mudan, veden ja hiekan nopeaa poistumista ilman, että sinun tarvitsee tehdä ylimääräisiä manöövereitä.

Jos harrastat enduroa kovalla maastolla, tarvitset jäykän ja kestävän kumin. Mutta varo, nappulat eivät saa olla liian kovia, sillä ne voivat vaurioitua nopeasti muutaman jarrutuksen jälkeen.

Kaikki monikäyttöiset renkaat (pehmeiden ja kovien välillä) sopivat täydellisesti hiekkaisille maastoille ja pehmeille alustoille. Voit myös valita erityisesti hiekkateille suunnitellut mallit.

Merkki

Kaikki markkinoilla olevat enduro-renkaiden mallit eivät ole samanarvoisia. Jotkut suuret merkit ovat suorituskykyisempiä kuin toiset. Siksi sinun tulee kiinnittää huomiota tähän muuttujaan tehdessäsi valintaa. Suosi suurten valmistajien tuotteita, jotka ovat tunnettuja taidoistaan ja erittäin tarkasta asiantuntemuksestaan. Tähän kategoriaan voidaan lukea:

Hankkiessasi uusia ajoneuvoosi sopivia renkaita yhden näistä valmistajien luettelosta, voit olla varma, että saat suorituskykyiset varusteet, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Tietysti on olemassa myös monia muita merkkejä, kuten Continental. Jotkut ovat vähemmän arvostettuja, mutta tarjoavat myös erittäin laadukkaita enduro-renkaita. Joka tapauksessa, tee tutkimuksesi huolellisesti ja valitse valmistaja, joka vastaa parhaiten odotuksiasi.

Mistä ostaa enduro-renkaat?

Enduro-renkaiden ostamiseen on kaksi vaihtoehtoa: verkosta tai kaupasta.

Mitä etuja on verkosta ostamisessa?

Enduro-renkaiden ostaminen verkosta mahdollistaa niiden hankkimisen parhaaseen hintaan. Muutamassa minuutissa voit vertailla eri verkkokauppojen tarjouksia valitaksesi edullisimman ja suorituskyvyltään parhaan (laatu-hinta).

Verkkokauppapaikalla voit myös lukia aikaisempien ostajien arvosteluja valitessasi renkaiden mallia. Tämä voi ohjata päätöksentekoa.

Verkossa sinulla on pääsy erittäin laajaan renkaiden valikoimaan, joka antaa sinulle runsaasti valinnanvaraa. Sinun ei siis tarvitse tehdä valintaa pakon edessä.

Pääsy rikkaaseen enduro-renkaiden valikoimaan sivustolla 1001renkaat.com

1001renkaat.com, kestävien renkaiden myynnin erikoisliike, tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman erittäin suorituskykyisiä enduro-renkaita. Riippumatta siitä, millaisella pinnalla ajat, löydät tarvitsemasi varusteen yli 5 000 renkaan katalogistamme. Meillä on sekä tieliikenteeseen hyväksyttyjä malleja että maastomalleja, jotka kestävät erittäin pitkiä matkoja.

Lisäksi 1001renkaat.com:n moottoripyörän renkaiden hinnat ovat markkinoiden parhaat. Et löydä parempaa muualta.

Tilauksesi jälkeen tarjoamme myös nopean renkaiden asennuspalvelun koko maan alueella. Yhdessä 4 000 asennuskeskuksestamme saat nopean palvelun. Tarvittaessa lähialueen kumppani voi tulla kotiisi.

Muutamia vinkkejä renkaiden käyttöiän pidentämiseen

Voit hidastaa enduro-renkaiden kulumista noudattamalla muutamia yksinkertaisia niksejä:

 • Vältä liiallista ajamista asfaltilla (mahdollisuuksien mukaan) ;
 • Tarkista säännöllisesti renkaiden ilmanpaine ;
 • Vältä mahdollisimman paljon äkillistä jarrutusta ;
 • Tee aina visuaalinen tarkastus pyöristäsi ennen tien päälle lähtöä.

Kaiken kaikkiaan, valitessasi uusia enduro-renkaita, sinun on otettava huomioon useita kriteerejä: renkaiden hyväksyntä, maasto, jolla ajat, alkuperäisen varusteesi mitat, merkki… Uusien suurten merkkien renkaiden ostamiseen, tee valintasi nyt 1001renkaat.com:n katalogista, mene kumppanin asennuskeskukseen ja nauti markkinoiden parhaista hinnoista.

LiveChat
Whatsapp Messenger