Hae mittojen perusteella

Osta mönkijän renkaat hyötykäyttöön

1001renkaat.com tarjoaa erittäin laajan valikoiman hyötykäyttöön tarkoitettuja mönkijän renkaita. Seuraamme kilpailijoidemme hintoja ja säädämme hintamme järjestelmällisesti edullisimman hinnan mukaisiksi, jotta saat parhaat hinnat.

Maksuton toimitus vähintään kahdelle sivustoltamme ostetulle mönkijän renkaalle.

Mitkä ovat parhaat hyötykäyttöön tarkoitetut mönkijän renkaat?

  • Maxxis Big Horn
  • Sun F A-033
  • Innova Mud Gear
  • Carlisle ACT
  • Artrax Countrax

Haetuimmat mitat:

Yleiskäyttöiset nelipyöräiset ovat yleensä raskaampia kuin radan tai vapaa-ajan nelipyöräiset. Ne kulkevat myös vaikeampia reittejä. Näistä syistä, valittaessa renkaita yleiskäyttöisiin nelipyöräisiin, on tarpeen valita erityisiä malleja. Näistä renkaista, yleiskäyttöiset/kaikentien nelipyöräisten renkaat ovat sopiva valinta. Miten ne eroavat toisistaan? Mitkä ovat parhaat yleiskäyttöisten nelipyöräisten rengasmerkit? Tässä on opas, jonka 1001renkaat.com tarjoaa sinulle kaiken tietämisen yleiskäyttöisten/kaikentien nelipyöräisten renkaista.

Renkaiden suunnittelu

Yleiskäyttöisten/kaikentien nelipyöräisten renkaiden on kyettävä vetämään raskaita kuormia. Niiden on myös pystyttävä liikkumaan helposti äärimmäisissä olosuhteissa, pehmeillä, kivisillä tai mutaisilla maastoilla. Tätä varten niiden kulutuspinta on muotoiltu V-muotoisilla kuvioilla, ja niissä on erittäin suuret nappulat verrattuna muihin nelipyöräisten rengastyyppeihin.

Nappuloiden mittojen ja muodon ansiosta, yleiskäyttöisten nelipyöräisten renkailla on erittäin suuri pito ja kyky poistaa jäämiä. Näin ollen, ne voivat edetä vaellusreiteillä ja vaikeilla reiteillä ilman ongelmia.

Mitä tulee niiden profiiliin, se on yleensä pyöristetty. Näin ollen, renkailla on suuri vakaus mäkiteillä ja hyvä kestävyys vaikeakulkuisilla reiteillä. Kuitenkin, jotta ajoneuvot voivat myös edetä mukavasti tiellä, poissa vaikeista reiteistä, tämäntyyppisellä renkaalla on melko tasainen profiili, vaikka se on vähemmän tasainen kuin urheilunelipyöräisten renkailla.

Nelipyöräisten renkaiden tarvitsema paine

Nelipyöräisten renkaiden toimintaan tarvittava paine vaihtelee renkaan tyypin mukaan. Yleiskäyttöisille nelipyöräisille, tarvitaan paine, joka on välillä 0,2 ja 0,5 bar, kun taas seuraavat arvot tarvitaan muille malleille :

  • Paine välillä 0,4 ja 0,9 bar tiekäyttöön tarkoitetuille nelipyöräisten renkaille ;
  • Paine välillä 0,4 ja 0,7 bar urheilunelipyöräisten renkaille ;
  • Paine välillä 0,2 ja 0,4 bar vapaa-ajan nelipyöräisten renkaille.

Miten tulkita yleiskäyttöisen/kaikentien nelipyöräisen renkaan merkinnät ?

Ostaaksesi nelipyöräisten renkaat, jotka vastaavat ajoneuvosi ominaisuuksia, sinun on tulkittava merkinnät, jotka löytyvät kiinnostavasta mallista ja verrattava niitä malliin, jota käytät tällä hetkellä. Voit lukea esimerkiksi merkinnän : 25 x 10 – 12 mallin sivuilta. Tämä edustaa sen mittoja. Ensimmäinen numero vastaa korkeutta, toinen renkaan leveyttä ja kolmas vanteen halkaisijaa.

Löydät muita merkintöjä, kuten E4, joka osoittaa, että rengas on hyväksytty tieliikenteeseen. nPR (n edustaa numeroa) osoittaa mallin kerrosten määrän. Yleiskäyttöisten/kaikentien nelipyöräisten renkaissa kerrosten määrä on yleensä 6, ja joissakin malleissa on 4. Voit siis nähdä 6PR, tai 4PR.

Jos et tunnista oikein nykyisten renkaidesi mittoja tai olet epävarma, älä epäröi pyytää neuvoa 1001renkaat.com:n tiimeiltä.

Voiko yleiskäyttöisen nelipyöräisen renkaiden mittoja muuttaa ?

Valitessaan renkaita, on tärkeää aina valita sellaiset, joiden mitat ovat sopivat ajoneuvon vanteen halkaisijalle. Joskus, harvinaisissa tapauksissa, vanteet on vaihdettava, jotta ne vastaavat uusia renkaita, jotka haluat ottaa käyttöön.

Kuitenkin, jopa nykyisillä vanteillasi, on mahdollista muuttaa käyttämiesi renkaiden mittoja. Suuremmat arvot renkaiden korkeudelle ja leveydelle voivat parantaa ajettavuutta.

Halutessasi muuttaa yleiskäyttöisten/kaikentien nelipyöräisten renkaiden mittoja, lisää samalla tavalla etu- ja takaosaa. Näin vältät epätasapainon, joka voi heikentää ajomukavuutta ja aiheuttaa vaaratilanteita.

Lisäksi, yleiskäyttöisten tai kaikentien nelipyöräisten renkaiden mittojen muuttamisessa, tiedä, että yleensä vanteet sallivat enemmän tai vähemmän 2 pistettä korkeudelle, ja 1 pisteen leveydelle. Kuitenkin, vaikka noudattaisit tätä sääntöä, varmista asennuksen aikana, että uudet renkaat eivät kosketa hyötyajoneuvon mekaanisia osia.

Esimerkiksi, jos alkuperäiset mitat ovat 25 x 8 – 12, voit valita uusia malleja, joiden mitat ovat 26 x 9 – 12.

Milloin yleiskäyttöiset nelipyöräisten renkaat tulisi vaihtaa ?

Monet merkit voivat osoittaa, että on korkea aika vaihtaa SSV maastoajoneuvosi tai maatalouskoneesi nelipyöräisten renkaat. Rengasrikko on melko harvinaista tällä tyyppisillä renkailla. Mutta, ole tarkkaavainen seuraavien kulumisen merkkien suhteen.

Kun ne kuluvat, nelipyöräisten renkaiden nappulat häviävät vähitellen. Tämän seurauksena, vetokyky ajon aikana vähenee, ja tämä voi olla vaarallista. Kuten tavallisissa renkaissa, laillinen kulumisraja on 1,6 mm, jos ajoneuvosi painaa alle 3,5 tonnia. Monissa malleissa, kulutuspinnan heikkenemisen voit tarkistaa helposti TWI-merkinnällä.

Nappuloiden kulumisen lisäksi, yleiskäyttöisen/kaikentien nelipyöräisen renkaan sivu voi repeytyä. Tässä tapauksessa, vaihto on välttämätön, koska korjaus ei ole mahdollinen.

Lopuksi, vaihda molemmat renkaat samalta akselilta, jos niiden kulumisen ero on liian suuri (yli 5 mm).

Mitkä ovat suurimmat yleiskäyttöisten/kaikentien nelipyöräisten rengasmerkit ?

Korkean painon ja kuljettavien reittien vaikeuden vuoksi, nelipyöräisten renkaiden on oltava erittäin laadukkaita. Tätä varten, 1001renkaat.com tarjoaa sinulle parhaat renkaat, jotka on valittu luotettavien suurten merkkien katalogeista.

Yksi niistä, jolla on hyvä maine, on Maxxis. Löydät tarjouksistamme tämän valmistajan bestsellerin : Maxxis Big Horn. Siinä on kulmikkaita ja hyvin erillään olevia nappuloita, kulutuspinnalla ja olkapäillä. Tämä asetelma tekee siitä täydellisen mutaisille alueille tai kivisille teille, ja se säilyttää maksimaalisen vetokyvyn esteistä huolimatta.

Sun F on toinen suuri merkki, jonka malli A-033 on erittäin suosittu. Agressiivisilla, ja ei suuntautuneilla kuvioilla, se on poikkeuksellinen off-road rengas, joka tarjoaa maksimaalisen pidon maahan ja pehmeän ajon.

Innovan katalogi tarjoaa myös erittäin laadukkaita yleiskäyttöisiä/kaikentien nelipyöräisten renkaita. Mutaisilla teillä, joilla on paljon esteitä, Innovan Mud Gearin itsepuhdistava profiili tarjoaa esimerkiksi hyvät suorituskyvyn.

Voit myös valita merkkejä, kuten Carlisle (mallilla ACT, All Condition Tire, hyväksytty tieliikenteeseen) ja Artrax (Countrax-renkaalla). Nämä valmistajat tarjoavat tuotteita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Anna ammattilaisten asentaa renkaasi

1001renkaat.com tarjoaa sinulle ilmaisen toimituksen, kun ostat 2 samanlaista rengasta, 24-72 tunnin kuluessa. Auttaaksemme sinua asentamaan renkaasi helposti, meillä on kumppanuuksia noin 350 autokorjaamon kanssa Suomessa. Kaikki eivät osaa asentaa nelipyöräisten renkaita, sinun on valittava nelipyöräisten suodatin.

Verkostomme avulla voit yleensä löytää parhaaseen hintaan rengasasennuskeskuksen alle 5 km:n päässä kotoasi. Muita hyödyllisiä palveluita hyötyajoneuvosi, maatalouskoneesi tai nelipyöräisen, jota käytät maastossa, huoltoon tarjotaan myös.

Asennuksen lisäksi, ammattilainen varmistaa myös tasapainotuksen ja venttiilien asennuksen. Tasapainotus on pakollista henkilöauton renkaalle värähtelyjen välttämiseksi. Mutta nelipyöräisten renkaille, toimenpide on suositeltavaa vain, jos ajat tiellä. Hyvä venttiilien asennus mahdollistaa renkaan tiiviyden säilymisen. Venttiili kokee myös paljon painetta ajon aikana. Hyvin tehty venttiilien asennus on siis tärkeää, jotta voit ajaa turvallisesti.

Miten parantaa yleiskäyttöisten/kaikentien nelipyöräisten renkaiden käyttöikää ?

Maastoajoneuvot, maatalousajoneuvot ja nelipyöräiset, joita käytetään maastossa, käytetään huonokuntoisilla teillä ja poluilla. Tämä nopeuttaa renkaiden kulumista. Kuitenkin, tämän lisäksi, renkaiden käyttöikä riippuu useista tekijöistä, kuten ajotyylistäsi ja nopeudestasi, renkaiden kantamasta kuormasta ja renkaiden kumin laadusta. Siksi, vaikka valitsisit renkaita, kuten ne, joita 1001renkaat.com myy, joissa on korkealaatuista kumia, älä ylikuormita ajoneuvoasi.

On myös tärkeää tarkistaa renkaiden paine vähintään kerran kuukaudessa. Hyvä paine auttaa välttämään mahdollisimman paljon rengasrikkoja ja renkaiden ennenaikaista kulumista, sekä ajoneuvon hallinnan menetystä.

Kun huomaat paineen menetyksen, joka on enemmän tai vähemmän merkittävä, voit ottaa yhteyttä yhteen kumppaniverkostomme keskuksista. Ammattilainen voi sitten tarkistaa, onko pieniä reikiä, tai ilmavuotoja (venttiili, rengas/vanne-alue…) ja tehdä mahdolliset korjaukset ajoissa.

Lopuksi, tehdäksesi nelipyöräisten, hyötyajoneuvojen ja SSV:n renkaiden ostoksen internetissä, luota 1001renkaat.com:iin ja luotettaviin kumppaneihimme.

LiveChat
Whatsapp Messenger