Hae mittojen perusteella

Osta mönkijän renkaat vapaa-ajan ajoon ja maastoajoon

1001renkaat.com tarjoaa erittäin laajan valikoiman vapaa-ajan ajoon ja maastoajoon tarkoitettuja mönkijän renkaita. Seuraamme kilpailijoidemme hintoja ja säädämme hintamme järjestelmällisesti edullisimman hinnan mukaisiksi, jotta saat parhaat hinnat.

Maksuton toimitus vähintään kahdelle sivustoltamme ostetulle mönkijän renkaalle.

Mitkä ovat parhaat vapaa-ajan ajoon ja maastoajoon tarkoitetut mönkijän renkaat?

 • Carlisle Trail Wolf
 • Carlisle Mud Wolf
 • BKT AT-112
 • BKT AT-110
 • SUN F A041
 • SUN F A031
 • SUN F A027
 • SUN F A017
 • SUN F A011
 • SUN F A013
 • SUN F A004
 • Kenda K585 Bounty Hunter HT Radial
 • Kenda K530 Pathfinder

Haetuimmat mitat:

Quad tarvitsee asianmukaiset renkaat voidakseen liikkua erityyppisillä maastoilla. Esimerkiksi radalla ajettaessa, quadin renkaiden on välttämättä oltava nastoitettuja. Nämä mahdollistavat muun muassa ajoneuvon helpomman maan ja roskien poistamisen jotta se voi liikkua. Kuinka valita quad-harrastus/rata-renkaat? Milloin renkaat tulisi vaihtaa, jotta ei vaarantaisi turvallisuuttaan? Löydät kaikki vastaukset tästä oppaasta.

Quad-harrastus/rata-renkaat: ominaisuudet

Quad-harrastus/rata-renkaat on varustettu nastoilla, jotka tarjoavat hyvän pidon useimmilla pinnoilla. Nämä renkaat sopivat erinomaisesti aikuisten ajoneuvoihin sekä lasten ajoneuvoihin. Quad harrastus/rata-renkaat tunnetaan myös seka-quad-renkaina, koska ne mahdollistavat sujuvan siirtymisen radalta tielle, retkille. Tämän vuoksi ne ovat usein hyväksyttyjä tieliikenteeseen. Erittäin monipuoliset, ne tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden pehmeillä ja maaperäisillä pinnoilla.

Milloin minun pitäisi vaihtaa quad-renkaani radalle?

Kaksi tilannetta saattavat kannustaa sinua vaihtamaan nelipyöräsi renkaat.

Kun renkaasi ovat kuluneet

Kilometrien myötä quad-renkaiden kumi kuluu vähitellen. Tämä kuluminen ilmenee nastojen asteittaisena katoamisena , jotka peittävät näiden pyörien kulutuspinnan. Tämä aiheuttaa yleensä ajoneuvon pidon menetyksen ja et voi enää ajaa turvallisesti. Jarrutusaika muuttuu myös normaalia pidemmäksi, koska jarrupalat muuttuvat tehottomiksi.

Toinen tapa tarkistaa quad-renkaiden kunto on seurata kulutusindikaattorien tasoa, jotka sijaitsevat niiden kulutuspinnalla, nastojen välissä. Jos ne ovat kuluneet, se tarkoittaa, että renkaasi ovat täysin kuluneet. Sinun on silloin vaihdettava ne, muuten saat sakon tieliikenteen valvonnassa, jos et tee niin. Kuitenkin, emme suosittele odottamaan, että kumisi saavuttavat kulutusindikaattorien tason ennen niiden vaihtamista. Heti kun nastasi alkavat pyöristyä, harkitse uusien pyörien asentamista ajoneuvoosi. Näin, et huomaa suurta suorituskyvyn laskua tai heikkoa vetokykyä.

Kun quad-renkaasi ovat puhjenneet

Kun uudet renkaat ovat puhjenneet eikä niitä voi korjata, sinun on vaihdettava ne. Saatat kohdata rengasrikon, jos terävä esine tunkeutuu yhteen renkaaseesi ja repii sen sivulta. Tämä voi aiheuttaa renkaan rakenteen pullistuman tai muodonmuutoksen, mikä tekee ajamisesta hankalaa, jopa mahdotonta (paineen menetyksen jälkeen).

Lisäksi, koska quad-renkaissa ei yleensä ole sisäkumia, on suositeltavaa vaihtaa ne jos olet jo korjannut ne useita kertoja. Näin vältät huonon ajotuntuman ja monia kiusallisia tilanteita.

Miten tunnistaa alkuperäisten quad-harrastus/rata-renkaideni mitat?

Quad-harrastus/rata-renkaiden alkuperäisten mittojen tunteminen on erittäin hyödyllistä uusien pyörien ostossa. Voit käyttää näitä tietoja löytääksesi nopeasti tarvitsemasi 1001renkaat.com:n hakutyökalun avulla. Quad-renkaan mitat löytyvät sen sivusta. Ne esitetään seuraavasti: 22/10-12.

Nämä luvut edustavat vastaavasti:

 • Pyörän korkeus;
 • Renkaan leveys (sivusta toiseen);
 • Vanteen halkaisija.

Kaikki nämä arvot on ilmoitettu tuumina. Joten tämä on hieman erilainen merkintätapa kuin autonrenkaiden mitoissa.

Voinko vaihtaa quad-harrastus/rata-renkaideni mittoja?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on kyllä. Kuitenkin, kun päätät ostaa renkaita, joiden mitat eroavat valmistajan suosittelemista, on noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että mittojen muutos tapahtuu samassa suhteessa edessä ja takana. Toisin sanoen, jos päätät lisätä takarenkaiden korkeutta yhdellä yksiköllä, sinun on tehtävä samoin eturenkaille tasapainon palauttamiseksi. Jos et tee niin, saatat epätasapainottaa ajoneuvosi, mikä aiheuttaa käyttäytymisen radikaalin muutoksen. Sen hallinta on silloin vaikeaa.

Toiseksi, pidä mielessä, että quad-renkaiden mittojen muuttamiseksi et saa ylittää (plus tai miinus) yhtä yksikköä leveydessä ja 2 yksikköä korkeudessa.

Esimerkiksi, jos alkuperäiset renkaasi ovat mitoiltaan 25/8-12, voit valita uudet renkaat, joiden mitat ovat 27/9-12.

Tietenkin, sinun on myös varmistettava, että uudet renkaasi eivät kosketa quadin runkoa, pyörän yläpuolella.

Miten valita quad-harrastus/rata-renkaat?

Jotta voit valita hyvän pitkäikäiset quad-harrastus/rata-renkaat markkinoilla olevista valikoimista, tässä on joitakin olennaisia kriteereitä:

 • Hyväksyntä;
 • Profiilin muoto;
 • Plyjen (tai kerrosten) määrä;
 • Nastojen asettelu.

Hyväksyntä

Jos haluat nauttia quadistasi täysillä julkisilla teillä, sinun on valittava hyväksytty quad-rengas. Miksi tämä on tärkeää? Ensinnäkin, koska se on välttämätöntä ajamiseen julkisilla teillä. Jos ajat quadilla, jossa on hyväksymättömät renkaat julkisella tiellä, saat sakon tieliikenteen valvonnassa. Lisäksi et ole turvassa, koska hyväksymättömät renkaat eivät ole suunniteltu tähän käyttöön. Lopuksi, jos onnettomuus sattuisi, vakuutusyhtiösi saattaa hylätä tapauksesi.

Joten, kuinka tunnistaa hyväksytyt quad-mallit tieliikenteeseen myytävien rengasvalikoimien joukosta? Riittää, että tarkistat, onko niissä merkintä E4 niiden sivuilla. Suosittelemme aina valitsemaan näitä renkaita.

Profiilin muoto

Quad-rengas radalle voi olla litteä tai kaareva profiililtaan riippuen mieltymyksistäsi. Yleensä pyörät, joilla on litteä profiili, pitävät hyvin tiellä ja antavat ajoneuvolle paremman vetokyvyn. Kuitenkin, nämä ovat renkaita, jotka vähentävät huomattavasti ajomukavuutta ja tekevät suunnanmuutokset vaikeiksi. Siksi emme suosittele niitä, jos etsit renkaita etupyöriisi. Sen sijaan, ne ovat erittäin tehokkaita, kun ne on asennettu taakse.

Kaarevaprofiiliset renkaat sopeutuvat täydellisesti erilaisiin maastotyyppeihin (muotonsa vuoksi) eivätkä tee ajoneuvon ohjaamisesta jäykkää. Ne tarjoavat kuitenkin rajoitetun suorituskyvyn pidossa ja vetokyvyssä. Nämä renkaat tulee asentaa quadin eteen.

Plyjen määrä

Plyt viittaavat vahvistuskerroksiin, jotka on integroitu renkaan runkoon. Mitä enemmän niitä on, sitä vahvempi ja kestävämpi pyöräsi on. Pidä kuitenkin mielessä, että jos valitset uuden renkaan jossa on paljon plyjä, menetät joustavuutta, ja tämä voi vaikuttaa ajomukavuuteesi. Joten suositteletko joustavuutta ja mukavuutta? Vai pikemminkin kestävyyttä ja vakautta? Valinta on sinun mieltymystesi mukaan.

Nastojen asettelu

Nastat ovat olennainen osa uutta quad-harrastus/rata-rengasta. Ne mahdollistavat ajoneuvon etenemisen. Siksi sinun on tutkittava niiden asettelu huolellisesti tehdessäsi valintasi. Vältä kaikin keinoin quad-harrastus/rata-renkaita, joiden nastat (yksittäin otettuna) ulottuvat koko kulutuspinnan leveydelle. Tämä on huono asettelu, joka ei edistä hiekan, mudan ja roskien nopeaa poistamista. Valitse mieluummin kumeja, joiden nastat ovat eri muotoisia ja kokoisia.

Tilaa renkaasi verkossa 1001renkaat.com:sta

Jotta voit nauttia harrastuksestasi täysillä, 1001renkaat.com tarjoaa laajan valikoiman quad-harrastus/rata-renkaita kaikilta luotettavilta merkeiltä. Riippumatta ajoneuvosi erityispiirteistä, löydät katalogistamme yhteensopivat pyörät. Olemme erikoistuneet renkaiden myyntiin verkossa, ja myymme tunnettujen valmistajien tuotteita, kuten Kenda, SUN F, Carlisle, Maxxis, Cheng Shin

1001renkaat.com:ssa suurten rengasmerkkien tuotteet myydään ilman lisäkustannuksia. Otamme jatkuvasti huomioon kilpailijoidemme hinnat tarjotaksemme sinulle markkinoiden alhaisimmat hinnat.

Toimituskulut ovat ilmaiset, jos ostat 2 tai useampia renkaita. Myymme paitsi edullisia renkaita, myös voimme tarjota sinulle apua uusien pyöriesi asennuksessa parhaaseen hintaan. Voit mennä 1001renkaat.com:n kumppanikorjaamoon. Meillä on kumppanuus monien asennuskeskusten kanssa (yli 350), jotka sijaitsevat ympäri Suomessa.

Säästääksesi aikaa, voit toimittaa tilauksesi suoraan lähelläsi sijaitsevaan kumppanikorjaamoon. Heti kun renkaasi saapuvat, sinuun otetaan yhteyttä ajanvarauksen tekemiseksi. Renkaiden asennuksen lisäksi korjaamot voivat tehdä monia korjauksia nelipyöräiseesi.

Tee siis viipymättä valinta parhaista ajoneuvoosi sopivista renkaista laajasta tuotevalikoimastamme, jotta saat erinomaisen hinta-laatusuhteen.

LiveChat
Whatsapp Messenger