Hae mittojen perusteella

Missä asennuttaa renkaat?

Renkaan asentaminen vanteelle tehdään ammattilaisvälineiden avulla. Se on tarkka operaatio, joka vaatii erityisen välineistön ja koulutuksen. On siis tärkeää antaa se ammattilaisten tehtäväksi. Aikaa ja rahaa on varattava noin 10-15 min ja 10-25 euroa per rengas.

Pelko pois!

Ensimmäistä kertaa netistä renkaansa ostavat asiakkaat pelkäävät usein vaikeuksia niiden asennuttamisessa. He pelkäävät, että liikkeet joko kieltäytyvät tai suhtautuvat vastentahtoisesti, mutta se ei pidä paikkaansa!

Renkaiden nettimyynti on yleistynyt kaikkialla Euroopassa ja alan ammattilaiset ovat tottuneita ottamaan vastaan ja asentamaan nettiasiakkaiden renkaita. Siitä on tullut normaali käytäntö, joten ei tarvitse kiusaantua kunhan korjaajat saavat riittävän korvauksen asennusoperaatioista.

Mihin mennä?

  • Mielellään johonkin sivuston yhteistyöliikkeistä.

Renkaiden nettikaupoilla on yhteistyöverkosto asentajista, jotka ovat tottuneita ottamaan vastaan ja asentamaan asiakkaiden renkaita. Kun asiakas tekee tilauksen, liike saa sähköpostin, jossa informoidaan liikkeen saavan sellaisia ja sellaisia renkaita sille ja sille asiakkaalle. Tuotteiden saavuttua liike voi ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopia tapaamisen asennusta varten. Liikkeiden hinnat useimmiten näkyvät ja päivittyvät sivullamme.

  • Muussa kuin yhteistyöliikkeessä.

Voit viedä netistä ostetut renkaasi asennettavaksi liikkeeseen, kunhan sieltä löytyy tarvittavat välineet. Asennuksen hinta riippuu liikkeestä. Yleensä hinta vaihtelee 15€ ja 25€ välillä per rengas, sisältäen tasapainotuksen.

Tietyissä liikkeissä voi olla käytössä lisämaksu, jos et ole ostanut renkaita heiltä. Kannattaa välttää näitä paikkoja, sillä kunnon liikkeet eivät peri lisämaksua.

  • Töissä tai kotona: kotiasennus

Viime vuosina kotiasennus on yleistynyt ja tarjoaa asiakkaille helpon ja joustavan palvelun.

Pelkällä puhelinsoitolla voit sopia tapaamisen liikkuvan asentajan kanssa omaan kotiisi, työpaikallesi tai mihin tahansa sopivaan osoitteeseen liikkuvan aseman toimialueella.

Meillä on koko maan kattava liikkuvien asemien verkosto valmiina palvelemaan. Hinta ei ole sen kalliimpi kuin huoltamoillakaan samasta palvelusta.


Voit asentaa 1001 Renkaat ostetut renkaat juuri siellä missä haluat.


LiveChat
Whatsapp Messenger