Hae mittojen perusteella

Mikä on uusiorengas?

Pinnoitus on tekniikka, jonka avulla voidaan pidentää renkaiden käyttöikää. Siinä korvataan käytetyn renkaan kulutuspinta uudella, samasta kumista valmistetulla pinnalla.Operaatio voidaan tehdä vain uudellenkäytettäville käytetyille renkaille.

Uusiorenkaat: voiko niihin luottaa?

Kaikki pinnoitetut renkaat käyvät läpi tarkan kontrollin. Tammikuusta 2002 lähtien niille on tehty samat suorituskyky- ja turvallisuustestit kuin uusille renkaille, ennen kuin ne laitetaan markkinoille. "Retread"-merkintä on pakollinen.

Plussat Miinukset
Taloudellinen

(40 % halvempi kuin uusi rengas)
Melu
Pinnoitetut renkaat ovat yleensä vähän äänekkäämmät
Ekologinen
(rengasjätteen väheneminen)
Jarrutus
Jarrutusominaisuudet voivat olla vähän heikommat kuin uudessa renkaassa

Pinnoitusta tehdään erityisesti raskaille renkaille (85%). Uusiorenkaat edustavat vain 12% henkilöautojen rengasmyynnistä.

Parhaat uusiorengasmerkit

1001 Renkaat suosittelee useita rengasmerkkejä, jotka tunnetaan erityisesti pinnoituksesta.

Marangoni Italialainen merkki hallitsee täydellisesti uusiorenkaan valmistusprosessin. Takaa uutta tuotetta vastaavan suorituskyvyn. Pinnoitettujen renkaiden tunnettu johtaja. Marangoni antaa ostetuille tuotteille takuun, joka kattaa kaikki normaalista käytöstä tai valmistusviasta johtuvat vahingot.
Blackstar Blackstar on ranskalainen rengasmerkki, joka on erikoistunut uusiorenkaisiin. Se on alansa johtava merkki ja tunnettu erityisesti pinnoitetuista 4x4-renkaistaan.
Laurent Merkki on erikoistunut teollisuusrenkaiden pinnoitukseen. Michelin-yhtymään.
Goodyear - Dunlop Lähinnä raskaiden renkaiden pinnoitusta. Optimaalista laatua.
Insa Turbo Merkki on ollut uusiorengasmarkkinoilla vuodesta 1988. Se on tunnettu huipputeknologiastaan, jonka ansiosta merkin valmistamat uusiorenkaat ovat korkealaatuisia.

Miten pinnoitus tapahtuu?

Pinnoituksessa on kolme erillistä vaihetta:

1 Rungon karhennus Karhennus tapahtuu sen jälkeen, kun käytetty kulutuspinta on poistettu. Siinä tarkoitukseen sopivilla työkaluilla poistetaan renkaan kumin huonoksi menneet osat.
2 Kolojen korjaus Korvataan karhennuksessa poistetut osat uudella materiaalilla.
3 Kumien asennus Uusi kumi asennetaan kulutuspinnalle. Operaatio on tietokoneavusteinen.

LiveChat
Whatsapp Messenger