Hae mittojen perusteella

Rengastyypit

Kesärengas

Rengas on ihanteellinen kuivalla alustalla ajamiseen, silloin sen pito on parhaimmillaan. Märällä alustalla renkaan suorituskyky heikkenee.

Turvallisuutesi vuoksi on tärkeää, että renkaat ovat hyvät kunnossa. Kuluneen renkaan tehokkuus kärsii ja siitä voi tulla jopa vaarallinen.


Talvirengas

Tietyissä maissa, kuten Suomessa, talvirenkaiden käyttö on pakollista. Suomessa talvirenkaita on käytettävä joulukuun alusta helmikuun loppuun.Talvirenkaiden kulumista on seurattava tarkkaan. Kun renkaat ovat kuluneet, ne eivät enää toimi lumella eivätkä kostealla. Kun kulumisurien syvyys on alle 3 mm, on suositeltavaa vaihtaa renkaat pidon säilyttämiseksi.


Ympärivuotiset renkaat

Ympärivuotisia renkaita voi käyttää ympäri vuoden (ei Suomessa). Rengas on kompromissi kesärenkaan ja talvirenkaan välillä.

Rengas ei kuitenkaan toimi yhtä hyvin kuin kesärengas kuivalla alustalla eikä yhtä hyvin kuin talvirengas lumisella alustalla.

Renkaan kunto on todella tärkeää. Se on tarkistettava säännöllisesti, koska se on tärkeä tekijä turvallisuutesi kannalta.


LiveChat
Whatsapp Messenger