Hae mittojen perusteella

Osta pakettiauton renkaat (C-tyyppi)

C-tyypin renkaat on tarkoitettu hyötyajoneuvoihin, joiden paino on alle 3,5 tonnia. Kyseessä ovat vankkarakenteiset renkaat, jotka kestävät raskaita kuormia. Ne tarjoavat perinteisiä renkaita enemmän ajokilometrejä.

Miksi joissakin renkaissa on kaksi kuormamerkintää, esim. 215/65 R16C 109/107R?

Joidenkin hyötyajoneuvojen taka-akselissa on neljä rengasta. Tällöin ensimmäinen merkintä tarkoittaa yksinkertaisen asennuksen enimmäiskuormaa ja toinen merkintä kaksoisasennuksen enimmäiskuormaa.

Mitkä pakettiauton kesärenkaat kannattaa valita hyötyajoneuvoon?

 • Continental ContiVanContact 100
 • Bridgestone Duravis R660
 • Pirelli Carrier
 • Michelin Agilis 51
 • Goodyear Efficientgrip Cargo
 • Hankook Vantra LT RA18
 • Yokohama BluEarth-Van RY55
 • GT-Radial Maxmiler EX
 • Landsail LSV88
 • Maxxis Vansmart MCV3+

Mitkä pakettiauton talvirenkaat kannattaa valita hyötyajoneuvoon?

 • Hankook Winter RW06
 • Pirelli Carrier Winter
 • Bridgestone Blizzak W810
 • Goodyear Cargo Ultra Grip 2
 • Michelin Agilis 51 Snow-ICE
 • Nokian WR C3
 • GT-Radial Maxmiler WT2
 • Cooper Weathermaster VAN
 • Laufenn I-Fit Van LY-31
 • Mastersteel Winter VAN +
 • Nexen Winguard WT1
 • Delinte WD2

Mitkä pakettiauton ympärivuotiset renkaat kannattaa valita hyötyajoneuvoon?

 • Goodyear Cargo Vector 2
 • Hankook Radial RA10
 • Continental VancoFourSeason
 • General Tire Eurovan A/S 365
 • Nokian Weatherproof C
 • Apollo Altrust All Season
 • Westlake SW613
 • Nankang AW-8 All Season VAN

Haetuimmat mitat:

Kun ajankohta tulee vaihtaa ajoneuvon renkaat, kysymys, jonka kaikki esittävät, on: kuinka tehdä oikea valinta ? Toki, voit valita minkä tahansa renkaan, kunhan mitat ovat oikeat. Kuitenkin, on tärkeää ottaa huomioon merkitykselliset kriteerit, kuten ajotapasi, kun ostat uuden pakettiauton renkaan, joka takaa sinulle turvallisen ajon. Tässä oppaassa löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää pakettiautojen renkaista.

Milloin sinun pitäisi vaihtaa pakettiauton renkaat?

Useimmissa tapauksissa päätämme vaihtaa pakettiauton renkaat, kun ne ovat kuluneet niin, että ajoneuvo on käyttökelvoton. Renkaiden kunto vaikuttaa suoraan ajoneuvon suorituskykyyn. Jos renkaasi ovat huonossa kunnossa, esimerkiksi jarruttaminen voi olla vaikeaa. Näin ollen, odottamattomien vikojen kuten rengasrikon lisäksi, kuluminen on riittävä syy vaihtaa renkaat. On siis tärkeää tarkistaa säännöllisesti ajoneuvosi renkaiden kulutustila.

Tietääksesi, ovatko renkaasi kuluneet vai eivät, sinun on tarkastettava kulutusindikaattorit, jotka sijaitsevat renkaan keskellä. Kun kumi saavuttaa kulutusindikaattorin tason, se tarkoittaa, että renkaat on vaihdettava välittömästi. Huomaa, että heti kun pakettiautosi renkaiden urasyvyys on alle 1,6 mm, ne katsotaan laittomiksi. Tämä sääntö pätee kaikissa Euroopan maissa.

Mutta, kyse ei ole vain kumin kulumisesta. Rengas on myös vaihdettava kun se osoittaa halkeamien merkkejä päissä tai sivuilla. Kulunut rengas on helppo huomata. Tarvitaan vain hieman huomiota.

Mitkä ovat kriteerit parhaiden pakettiauton renkaiden valitsemiseksi?

Ennen kuin siirrytään uusien renkaiden ostoon, on ensin tiedettävä ajoneuvon suunnittelijan suosittelemat mitat. Jos et tiedä niitä, viittaa ajoneuvon käyttöohjeeseen. Jos sinulla ei ole pääsyä ohjekirjaan, voit tarkistaa autosi renkaiden mitat oven sisäpuolelta, kuljettajan puolelta. Mutta tämä ei riitä parhaiden varusteiden valitsemiseksi ajoneuvoosi. Tässä on muutamia perustavanlaatuisia kriteerejä, jotka sinun on otettava huomioon.

Mille vuodenajalle haluat ostaa renkaasi?

Oletko koskaan miettinyt, miksi on olemassa talvi-, kesä- ja ympärivuotiset renkaat? Tiedä, että sääolosuhteet ovat ratkaiseva tekijä ajoneuvon renkaiden valinnassa. Lämpö, lumi tai sade vaikuttavat eri tavoin renkaisiisi ja samalla ajomukavuuteesi.

Jos ajat pakettiautoasi ympäri vuoden, valitse Kaikki Sääolosuhteet renkaat. Katsottuna hyväksi kompromissiksi talvi- ja kesärenkaan välillä, ympärivuotinen rengas on suunniteltu nerokkaasti tarjoamaan hyvä pito märällä, lumisella tai jäisellä alustalla. Se on siis toiminnallinen ympäri vuoden.

Tämäntyyppinen kulutuspinta säästää aikaa ja myös rahaa. Itse asiassa, Kaikki Sääolosuhteet renkailla, sinun ei tarvitse käydä autokorjaamolla vaihtamassa renkaita uuden vuodenajan lähestyessä, mikä tarkoittaa vähemmän kuluja.

Koska ne on tehty ajamiseen ympäri vuoden, ympärivuotiset renkaat eivät ole käytännöllisempiä talvella kuin kesällä. Niiden suorituskyky on siis keskinkertainen, riippumatta vuodenajasta. Tästä syystä on suositeltavaa valita talvirenkaat jos pakettiautoasi käytetään usein lumisena aikana. Ihanteellisesti suunniteltu ajamiseen jäisellä tai lumisella tiellä, talvirenkailla on leveämmät ja syvemmät urat, jotka edistävät veden tai lumen nopeaa poistamista. Talvella tämäntyyppisten renkaiden suorituskyky on parempi kuin ympärivuotisten renkaiden. Tämä periaate pätee myös kesärenkaisiin lämpimänä vuodenaikana.

Ota huomioon ajotottumuksesi

Autonkuljettajana sinulla on epäilemättä omat ajotottumuksesi. Jos ihmiset, jotka tekevät pitkiä matkoja, ajavat useammin suurella nopeudella, näin ei ole niiden kohdalla, jotka ajavat usein kaupungissa. Ensimmäisessä tapauksessa on järkevintä valita renkaat, jotka takaavat turvallisuutesi jopa kun ajat nopeasti. Kaupungissa sen sijaan, pitäisi valita renkaat, joilla on tarpeeksi kova kumi ja jotka pystyvät varmistamaan hätäjarrutuksen, jopa märällä kaupungin kadulla. Kaupungin renkaiden on myös sopeuduttava kaupunkiajoon ilman nopeaa kulumista. Sinun on otettava huomioon nämä seikat pyytäessäsi neuvoja myyjältäsi.

Ajoneuvon paino: olennainen tekijä hyvän varusteen valinnassa

Tämä kriteeri on erittäin tärkeä kuljetuspakettiautojen kuljettajille. Tässä, renkaasi kuormitusindeksi on otettava huomioon. Tämä tieto osoittaa suurimman kuorman, jonka renkaasi voivat kestää.

Jos omistat kevyen hyötyajoneuvon, kuten Ford Transit Connectin, jonka PTAC (kokonaispaino) on 2501 kg, voit valita renkaat, joiden kuormitusindeksi on 100.

Suurempien pakettiautojen kohdalla, sinun pitäisi valita renkaat, joilla on korkeampi kuormitusindeksi.

Renkaiden ostaminen verkossa: mitkä ovat edut?

Renkaiden ostaminen internetistä tarjoaa useita etuja. Ensimmäinen on taloudellinen. Renkaiden ostaminen internetistä mahdollistaa yleensä alhaisemman hinnan kuin mitä fyysiset kaupat tarjoavat. Lisäksi, verkkokaupasta ostamisen avulla, sinun ei tarvitse lähteä liikkeelle päästäksesi myymälään. Mistä tahansa ja muutamalla klikkauksella, voit tilata C-tyypin renkaasi 1001renkaat.com:sta ja saada ne toimitettuna kotiisi.

Toinen merkittävä verkkokaupan etu liittyy suureen tuotevalikoimaan, joka on saatavilla. 1001renkaat.com:ssa on yli 200 rengasmerkkiä tarjolla, tunnetuimmista kuten Hankook vähemmän tunnettuihin. Näin suurta valikoimaa ei voi tarjota fyysinen myymälä tai autokorjaamo.

Lisäksi, valitessasi renkaiden ostamisen verkkokaupasta, voit lukea asiakkaiden arvostelut, jotka liittyvät jokaiseen tuotteeseen, jotta voit paremmin ohjata valintaasi.

Missä asentaa pakettiauton renkaat?

Asentaaksesi C-tyypin renkaat oikein, mene erikoistuneeseen autokorjaamoon. Ammattilaiset voivat hoitaa jokaisen vaiheen renkaiden vaihdossa asiantuntemuksella.

Jos et halua mennä korjaamoon, voit kutsua automekaanikon kotiisi. Jotta ajoneuvonkuljettajien arki olisi helpompaa, jotkut korjaamot tarjoavat kotiin tuotavia asennuspalveluita. Molemmissa tapauksissa sinun tarvitsee keskimäärin maksaa 15-30 euroa per rengas.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää erikoistunut korjaamo, suosittelemme, että konsultoit ostosi myymälän kumppaneita. Jos ostat verkossa, myyntisivusto voi ottaa yhteyttä yhteen kumppaneistaan nopeaa ja edullista vaihtoa varten. Tämän tarjoaa 1001renkaat.com.

Kun ostat renkaita kaupastamme, sinulla on mahdollisuus saada ne toimitettuna yhteen kumppanikorjaamoistamme. Ammattilainen (kiinteä tai liikkuva) ottaa sinuun yhteyttä heti kun tilaus saapuu, jotta voit sopia tapaamisesta. Saat laadukasta ja nopeaa palvelua.

Renkaiden hoito-ohjeet renkaiden säilyttämiseksi

Säilyttääksesi uudet pakettiauton renkaat ja optimoidaksesi niiden käyttöiän, säännöllinen huolto on tärkeää.

Aloita tarkistamalla säännöllisesti ilmanpaine. Kaikki alipaineiset tai ylipaineiset renkaat voivat aiheuttaa liikenneonnettomuuksia. Se on myös tekijä, joka lyhentää renkaiden käyttöikää.

Kun täytät renkaasi, suosittelemme käyttämään typpeä paineilman sijaan. Tämä kaasu kestää paremmin renkaiden lämpenemistä, mikä vähentää merkittävästi räjähdysriskejä.

Jos haluat jättää pakettiautosi pitkäaikaiseen pysäköintiin, yritä vähentää renkaiden kantamaa painoa. Tämä onnistuu yksinkertaisesti nostamalla ajoneuvoa tunkilla.

Välttääksesi mahdollisimman paljon rengasvikoja, tee tarkastus ennen pitkää matkaa (jos et ole tottunut siihen). Vaikka renkaan standardi käyttöikä on 10 vuotta, sinun pitäisi aloittaa säännölliset tarkastukset 5 vuoden käytön jälkeen.

Muista, että pakettiauton renkaiden valinta ei riipu ainoastaan ajoneuvon valmistajan suosittelemista mitoista. Laadukkaiden renkaiden löytäminen edellyttää erilaisten tekijöiden, kuten: pakettiauton PTAC, ajotapasi ja vuodenaika, jolloin ajat useimmiten, huomioon ottamista. Joten, riippumatta siitä, minkä tyyppisiä renkaita tarvitset kevyille hyötyajoneuvoillesi, voit luottaa 1001renkaat.com:aan. Voit asentaa halvemmat ja korkealaatuiset renkaat vanteillesi.

LiveChat
Whatsapp Messenger