Hae mittojen perusteella
Renkaat Antares auto

Rengas Antares

"Antares" -nimi on peräisin jättiläismäisestä punaisesta tähdestä (Skorpionin tähtikuviossa) galaksissa, sillä tuotteet kestävät hyvin kulutusta, ne sopeutuvat täydellisesti pintaan ja niiden ominaisuudet vastaavat skorpionin ominaisuuksia.

Antares on aggressiivisuuden ja kestävyyden synonyymi.

Antares on kokonainen merkkifilosofia, joka suuntautuu rohkeasti ja pelottomasti eteenpäin. Monen vuoden teknologisen tutkimus- ja kehitystyön jälkeen Antares -renkaat ovat saavuttanut korkeimman sopeutuvuustason ja etumatkan suhteessa kilpailijoihin, joka takaa niiden säännöllisen ja luotettavan käyttösuorituksen. Antares on uusi tulokas rengasteollisuuden alalla ja edustaa tulevaisuutta ja vahvaa elinvoimaa. Antareksella on: oman merkkinsä etu, korkealaatuinen teknologia ja muotoilijoiden innovatiivinen suunnittelu.

Antares haluaa luoda uuden rengasmallin maailmaan innovatiivisen teknologian ja tehokkaan R&D-keskuksen avulla, jossa huolellinen ammattilaistiimi pyrkii jatkuvasti lisäämään teknologista innovaatiokapasiteettiaan ja parantamaan tuotteita kulumisen hidastamiseksi, turvallisuuden ja mukavuuden parantamiseksi voittaakseen autoilijoiden luottamuksen kaikkialla maailmassa... Antares-renkaat kattavat jo monia autonrengasvalikoimia keskitason ja korkean tason autoille, maastorenkaita, huippusuorituskyvyn renkaita, talvirenkaita ja puhkeamattomia renkaita.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Ympärivuotiset

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

LiveChat
Whatsapp Messenger