Klikkaa hakutoimintoon
Renkaat Barkley auto

Rengas Barkley

BARKLEY-renkaiden valmistaja on eräs maailman 20 suurimmasta rengasvalmistajasta, ja se on eräs suurimmista PCR- ja TBR-renkaiden valmistajista Aasia, sillä on yli 37 vuoden R&D-kokemus. Yhtiön vuosituotanto nousee jopa 6,5 miljoonaan TBR-renkaaseen ja 30 miljoonan PCR-renkaissa.

Barkley-renkaat valmistetaan korkean teknologian järjestelmän avulla, jolla on yli 12 sertifikaattia. Yhtiö on saanut CCC-, DOT-, ECE-, GCC- sertifikaatit, EPA/SmartWay-, INMETRO- ja LATU-ohjelmat, se on saanut myös ISO9001- ja TS16949-sertifikaatit hallinnalleen, ISO14001- ja GB/T28001-sertifikaatit ympäristöhallinnalleen ja työterveysjärjestelmälleen.
Barkley on uusi korkeatasoinen merkki rengasmaailmassa. Yhtiö kehittyy nopeasti ja se on alusta lähtien suuntautunut ammatilliseen korkeaan teknologiaan.

Miksi Barkley ?
Taloudessamme hinta ja ostoarvo ovat tärkeitä seikkoja samoin kuin laatu ja turvallisuus. Barkley takaa korkealaatuisia renkaita kilpailukykyisellä hinnalla.
Valitessasi Barkleyn valitset yhden 20 suurimmasta rengasyhtiöstä maailmassa. Kun valitset Barkleyn, valitset renkaille omistautuneen perheen, joka antaa sinulle tukensa, neuvontaa ja auttaa valitsemaan oikeat renkaat.

Renkaat henkilöauto

Renkaat Pakettiauto