Hae mittojen perusteella
Renkaat BKT auto

Rengas BKT

Balkrishna Industries Limited (BKT), jonka pääkonttori sijaitsee Mumbaissa, Intiassa, on johtava maastorenkaiden valmistaja.

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1987 BKT on keskittynyt menestyksekkäästi erikoistuneisiin aloihin, kuten maatalousajoneuvojen, rakennus- ja teollisuuskoneiden, maansiirto-, satama- ja kaivosteollisuuskoneiden renkaat, mönkijöiden renkaat ja puutarhanhoitokoneiden renkaat. Tämän seurauksena BKT:stä on tullut maailmanlaajuinen toimija maastorenkaiden teollisuudessa, sillä sen markkinaosuus on 6 % ja myyntimäärä 850 miljoonaa dollaria, minkä lisäksi viimeisten viiden vuoden aikana on tapahtunut 30 %:n kasvu.
Tällä hetkellä BKT:llä on neljä tytäryhtiötä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, jotka tukevat pääkonttoria myynti- ja markkinointitoiminnoissa: BKT Europe S.r.l. Seregnossa, Italiassa, BKT Tires USA Inc. Akronissa, Ohiossa, BKT Tires Canada Inc. Torontossa, ja BKT Tires Inc. Brentwoodissa, Tennesseessä. BKT myy tuotteitaan kansallisten jakelijoiden verkoston kautta 130 maassa ympäri maailmaa. Viisi huipputeknistä tuotantolaitosta Aurangabadissa, Bhiwadissa, Chopankissa, Dombivalissa ja Bhujissa työllistävät yli 7 000 ihmistä. Erittäin kilpailukykyisillä rengasmarkkinoilla BKT tukee ja tukee asiakkaitaan heidän toimintansa kasvussa. BKT on sitoutunut tarjoamaan aina uusia laaturatkaisuja, jotka pystyvät tyydyttämään vaativimpien käyttäjien tarpeet kaikilla toiminta-alueilla. BKT uskoo, että tasainen ja jatkuva investointi teknologiseen kehitykseen on avain erittäin suorituskykyisiin ja toimiviin renkaisiin.

BKT on toteuttanut tiukimmat toimenpiteet ympäristönsuojelun kannalta, koska tämä on sen kansalais- ja sosiaalinen vastuu. Ja on sanomattakin selvää, että BKT kunnioittaa suuresti työntekijöitään, jotka työskentelevät intohimoisesti päivittäin yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

BKT aikoo vakiinnuttaa asemansa maastorenkaiden maailmanmarkkinoiden johtajana, erityisesti maatalous-, rakennus- ja teollisuusajoneuvojen sekä maansiirto-, satama- ja kaivosteollisuuden, mönkijärenkaiden ja puutarhavarusteiden renkailla.

Renkaat Pakettiauto

LiveChat
Whatsapp Messenger