Hae mittojen perusteella
Renkaat Cheng Shin auto

Rengas Cheng Shin

CST-merkin renkaat tarjoaa Cheng Shin Rubber Ind.-yhtiö Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Cheng Shin Tire -yhtiöllä on yli 20 000 työntekijää ja se on maailman suurin polkupyöränrenkaiden valmistaja ja se tarjoaa tuotteita monissa muissakin kategorioissa.

CST-merkkiä markkinoidaan 150 maassa ja se kattaa laajan markkinasektorien alueen. CST-tuotteet käsittävät ulko- ja sisärenkaita polkupyörille, moottoripyörille ja mopoille, maastoajoneuvoille, henkilöautoille, kuorma-autoille, trukeille, maatalouskoneille, ruohonleikkureille ja puutarhakoneille.

Kiinassa Xiamenissa olevan kolmen laitoksensa avulla CST-yhtiön henkilöstö voi valmistaa kansainvälisen tason tuotteita, joissa sovelletaan innovatiivista teknologiaa, korostaen laatua, toimitustehokkuutta ja asiakkaan tyytyväisyyttä. CST noudattaa tiukimpiakin kansainvälisiä normeja. Yhtiö on saanut lukuisia sertifikaatteja ja palkintoja, mm. DOT (Yhdysvaltain kuljetusministeriö), ISO9001, E-Mark, TS 16949 ja kuuluisan China Brand Award -palkinnon.

Ensiluokkaisten valmistusmenetelmiensä ja tehokkaan logistiikkansa ansiosta CST on määrittänyt laadun vertailunormin rengasteollisuudessa. CST-yhtiössä laatu, moitteeton toiminta ja palvelu ovat enemmän kuin pelkkiä sanoja: ne muodostavat yhtiön perustan ylimmästä johdosta työntekijöihin asti ja sen ulkopuolellekin.

Renkaat Pakettiauto

LiveChat
Whatsapp Messenger