Hae mittojen perusteella
Renkaat Goodyear auto

Rengas Goodyear

Goodyear on valmistaja, joka hallitsee rengasvalmistuksen huipputeknologiat yli vuosisadan kokemuksella. Merkki on alan useiden suurien innovaatioiden takana. Esimerkiksi OptiGrip-rengas lyhentää jarrutusmatkaa 20 prosenttia, EfficientGrip vähentää kitkaa 13 prosenttia, ja talvirengas UltraGrip Performance 2 lyhentää jarrutusmatkaa jäisellä alustalla 13 prosenttia. Innovaatio on Goodyear-merkin tavoite. Innostuneet ja asiantuntevat insinöörit tekevät hyvin rahoitetusta tutkimus- ja kehitysosastosta erityisen suorituskykyisen. Kaikki Goodyear-renkaat ovat pitkän tieteellisen ja teknologisen tutkimuksen tuotteita tähdäten parhaan laadun takaamiseen.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Merkkiteknologiaa Goodyear

Adaptive SipeGrip

Adaptive SipeGrip
UltraGrip Performance 2 -teknologia mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn, erityisesti talvella. Siinä on kumisekoitus, joka pystyy säilyttämään hyvän pidon kovassa pakkasessa. Sen sahalaitaiset urat takaavat vetokyvyn mäissä ja laadukkaan kiihdytyksen. Yhdistettynä Adaptive SipeGrip -teknologiaan, tämä laite lisää pitoa ja parantaa jarrutusta tiivistetyllä lumella ja jäällä.

Optimaalinen Suorituskyky Profiilissa

Optimaalinen Suorituskyky Profiilissa
Tread Optimal Performance -teknologia mahdollistaa renkaan kulumisen seurannan ja paremman hallinnan.

Impulssin hallintayhdiste

Impulssin hallintayhdiste
Suurempi määrä piidioksidia on lisätty kumiseokseen.
Jarrutusmatka lyhenee sekä kuivalla että märällä tiellä.

SealTech

SealTech
SealTech-teknologia mahdollistaa jopa 5 mm halkaisijaltaan olevien reikien paikkaamisen renkaan kulutuspinnassa. Renkaan vaihtaminen kiireellisesti ei siis ole enää tarpeen, koska tämän laitteen ansiosta ajoa voidaan jatkaa.

Active CornerGrip

Active CornerGrip
Yhdistettynä Active CornerGrip -teknologiaan, tämä kilpailumaailmasta tullut kumiseos tarjoaa erinomaista pitoa ja vetokykyä. Erityisesti SUV:n painoon sovitettu rengas tarkoittaa dynaamista ajamista.

AktiivinenJarrutus

AktiivinenJarrutus
ActiveBraking-teknologian avulla maakosketuspinta kasvaa ja jarrutus paranee. Tämän prosessin ansiosta Eagle F1 Asymmetric 2 -rengas näyttää paljon parempia tuloksia kuin markkinajohtajat, jarrutusmatka on kolme metriä lyhyempi märällä tiellä ja kaksi metriä kuivalla tiellä.

Power Cushion

Power Cushion
Runko ja kulutuspinta ovat vakaasti yhteydessä toisiinsa.
Erittäin tarkka ajo kuivalla tiellä.

PolttoaineenSäästö

PolttoaineenSäästö
EfficientGrip esittelee innovatiivisen kumisekoituksen ja kevyen valmistuksen, mikä tarkoittaa, että se tarvitsee vähemmän energiaa. Yhdistettynä FuelSaving Technologyyn, se auttaa säästämään polttoainetta ja vähentämään sen kulutusta ja CO2-päästöjä.

3D BIS Technology®

3D BIS Technology®
Goodyear 3D BIS Technology®:n avulla jarrutusmatkat lyhenevät ja talvitehot ovat erinomaiset.

SilentArmor

SilentArmor
Goodyear SilentArmor -teknologia takaa turvallisen ajon vaikeissa maastoissa vahvistettujen sivujensa ansiosta, jotka parantavat leikkaus- ja pistoskestävyyttä.

SoundComfort-tekniikka

SoundComfort-tekniikka
Peittämällä renkaan sisäseinämän polyuretaanivaahdolla, SoundComfort-teknologia tarjoaa jopa 50 %:n äänenvaimennuksen auton sisätiloissa. Renkaan suorituskyky säilyy samankaltaisena.

ActiveGrip

ActiveGrip
Tasainen paineen jakautuminen renkaaseen, optimoidut suorituskyky ja parannettu ajettavuus varmistetaan ActiveGrip-teknologialla.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
Suurempi pito ja parempi ajovakaus jäällä saadaan MultiControl Ice -teknologian avulla, joka tarjoaa optimoidun nastojen kosketuksen maahan.

SmartWear

SmartWear
Uusien kumiseosten ja kulutuksen myötä paljastuvien urien ansiosta, SmartWear-teknologia tarjoaa renkaalle paremman kestävyyden ja suuremman käyttöiän.

WearControl

WearControl
Lyhyemmät jarrutusmatkat märällä tiellä ja pienempi polttoaineenkulutus taataan WearControl Technology -laitteella.
LiveChat
Whatsapp Messenger