Hae mittojen perusteella
Renkaat Hankook auto

Rengas Hankook

Vuonna 1941 perustettu Hankook on yksi maailman suurimmista renkaidenvalmistajista. Hankook tarjoaa laajan rengasvalikoiman henkilöautoille, pakettiautoille, katumaastureille, busseille, sekä kuorma-autoille 185 maassa. Hankook on liikevaihdoltaan seitsemänneksi suurin valmistaja. Tämä korealainen yritys panostaa erityisesti tutkimukseen ja kehitykseen tuottaakseen korkealaatuisia renkaita.
Hankookilla on yli 14 000 työntekijää, jotka työskentelevät neljässä alueellisessa pääpisteessä, yli 20 ulkomaisessa sivupisteessä, sekä viidessä R&D-keskuksessa ympäri maailmaa. Hankookin liikevaihdosta 70 % syntyy ulkomaisilla markkinoilla.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Ympärivuotiset

Merkkiteknologiaa Hankook

Alkuperäinen varuste monilla valmistajilla

Alkuperäinen varuste monilla valmistajilla
Hankook-renkaat on asennettu alkuperäisvarusteeksi monien valmistajien malleihin, jotka osoittavat näin luottamuksensa ja tunnustuksensa merkkiä kohtaan.

Teknologian huippuunsa viety teollisuus

Teknologian huippuunsa viety teollisuus
Hankook panostaa paljon tutkimukseen ja kehitykseen tarjotakseen aina suorituskykyisempiä renkaita. Suojellakseen osaamistaan, merkki on rekisteröinyt yli 1 000 patenttia Etelä-Koreassa ja yli 140 maailmanlaajuisesti.

Maailmanlaajuinen menestys

Maailmanlaajuinen menestys
Hankook-renkaat ovat universaaleja ja niitä myydään miljoonia ympäri maailmaa. Niiden hinta-laatusuhde ja suorituskyky tekevät eron asiakkaiden keskuudessa.
LiveChat
Whatsapp Messenger