Hae mittojen perusteella
Renkaat Headway auto

Rengas Headway

Headway Technology Group on monialayhtiö, joka sijaitsee Dongyingissa Shandongin piirikunnassa Kiinassa. Yhtiö valmistaa erityyppisiä renkaita, erityisesti PCR-, TBR- ja OTR-ristikudosrenkaita sekä kuorma- ja linja-autojen ristikudosrenkaita. Viime aikoina tuote- ja palvelutarjontavalikoima on laajentunut ja siihen kuuluu seosmetallivanteiden ja litiumakkujen valmistus, kiinteistöt ja muut tuotteet, mutta painopiste on edelleen kuorma- ja henkilöautojen renkaissa.

Maan merkittävimpien yliopistojen kanssa harjoittamansa yhteistyön ansiosta yhtiö pystyy sopeutumaan uuden tekniikan luomisen rytmiin, parantamaan komponenttien laatua ja seuraamaan kehitystrendejä kiinalaisessa rengasteollisuudessa kokonaisuudessa. Konserni on saanut monia sertifikaatteja, esim. ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC ja SONCAP.

Tiukan laadun ja tuotannon hallinnan ansiosta Headway Group on aloittanut strategisen yhteistyön suurimpien kuorma-autonvalmistajien kuten Sinotruckin kanssa. Tänään yhtiön vuosikapasiteetti on 12 miljoonaa PCR-rengasta ja 1,2 miljoonaa TBR-rengasta. Vuoden 2015 loppuun mennessä konserni nostaa tämän luvun 30 miljoonaan PCR-renkaaseen ja 3 miljoonaan TBR-renkaaseen.

Headway pytkii monipuolistamaan kehitystyötään ja keskittymään voitto-voitto -liiketoimintamalliin tulevassa kasvustrategiassaan. Konserni kuuntelee markkino0iden odotuksia ja tarjoaa kuluttajille korkealaatuisia tuotteita, konserni haluaa antaa globaaliin talouteen lisäarvoa ja hankkia itselleen kansainvälisen maineen.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Kesä
Ympärivuotiset
LiveChat
Whatsapp Messenger