Hae mittojen perusteella
Renkaat Horizon auto

Rengas Horizon

Horizon Tire on markkinoinut renkaitaan 10 vuoden ajan koko Yhdysvaltain alueella.

Suurimmat OEM-valmistajat (alkuperäisosien valmistajat), tukkumyyjät ja vähittäismyyjät pitävät Horizon-yhtiötä parhaana toimittajavalintana palvelun, luotettavuuden ja tuotteiden laadun perusteella.

Horizon on ottanut tuotevastuuvakuutuksen eräältä Yhdysvalloissa toimivalta vakuutusyhtiöltä ja se kattaa kaikki myyntiin tarjotut tuotteet.

Pääasiasiallinen toimitustapa on "suora konttitoimitus" mihin tahansa kohteeseen Yhdysvalloissa.

Yhdysvalloissa olevilla jakelukeskuksilla (Kalifornian eteläosassa, Teksasissa ja Georgiassa) on yli 4 hehtaarin varasto, josta voi noutaa tuotteet välittömästi tai ne voidaan toimittaa kontissa mihin ostajat haluavat ne saada.

Horizon -yhtiöllä on tytätyhtiöitä Kiinassa Pekingissä ja Qingdaossa, valmistuksen helpottamiseksi ja voidakseen tehdä hankintoja rengasvalmistajilta "Tyynenmeren vyön" alueella.

Horizon myy tuotteita, jotka on valmistettu tehtaissa, joissa noudatetaan erittäin tarkkoja laatuvaatimuksia seuraavien normien mukaisesti: ISO/TS 16949 (laadunhallinta), ISO 9001 (laadunhallinta), ISO 14001 (ympäristöhallinta), ISO 10012 (mittahallinta), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW ja ennen RAH.

Renkaat henkilöauto

Kesä
LiveChat
Whatsapp Messenger