Hae mittojen perusteella
Renkaat Kapsen auto

Rengas Kapsen

Shandong Huasheng Rubber Co. on erikoistunut renkaiden valmistukseen. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja sillä on käytössään 55 hehtaaria Guangraon kaupungissa Dongyingin lähellä Shandongin maakunnassa, yhtiö keskittyy tuottamaan korkealaatuisia ja ekovastuullisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoille moderneilla laitteilla, jotka on saatu Japanista, Saksasta, Amerikasta ja Iltaliasta. Merkittävän R&D-kapasiteettinsa, huipputiimiensä ja kehittyneen tekniikkansa ansiosta TBR- ja PCR-renkaita viedään Eurooppaan, Amerikkaan, Lähi-itään, Afrikkaan ja Oseaniaan.

Perustamisestaan lähtien Shandong Huasheng Rubber CD on noudattanut mottoaan "Sitoumus valmistaa korkealaatuisia renkaita" ja vahvistanut kontrollia ja laatua, yhtiö on toteuttanut dynaamistamisstrategiaansa rakentaen globaalisti tunnetun merkin, näin siitä on tullut suuri moderni yhtiö, joka toimii kuorma- ja henkilöautojen renkaiden myynnissä ja valmistuksessa.

TBR-tuotanto läpäisi menestyksekkäästi ISO 9001-hyväksynnän ja GCC- (Persian lahti), SONCAP- (Nigeria), DOT- (USA), ECE-(EU) ja, INMETRO-sertifikaation (Brasilia). PCR:lle omistettu tehdas kattaa 40 hehtaarin alueen. Huipputekniikan ja ulkomaisten insinööritiimien avulla yhtiö pystyy valmistamaan teräsrunkoisia vyörenkaita kuorma-autoille, henkilöauton ja pakettiauton renkaita kaikissa mitoissa. Yhtiön vuosikapasiteetti on 3 500 000 TBR-rengasta ja 15 000 000 PCR-rengasta, kokoja ja malleja on yli sata.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Ympärivuotiset
LiveChat
Whatsapp Messenger