Hae mittojen perusteella
Renkaat Pirelli auto

Rengas Pirelli

Italialaisvalmistaja Pirelli on muutamassa vuodessa kehittynyt yhdeksi kiistattomista johtajista kansainvälisillä rengasmarkkinoilla. Vuonna 1872 perustettu ja vuonna 1922 Milanon pörssiin kirjautunut yritys on tunnettu pitkästä teollisuusperinteestään, joka yhdistää innovaation tuotekehitykseen ja laatuun. Merkki on yhdistetty innovaatioon ja huipputeknologiaan jo yli vuosisadan ajan. Yrityksellä on 19 tuotantolaitosta ympäri maailmaa, ja se toimii yli 190 maassa. Ympäristöjalanjälkeään vähentääkseen valmistaja on kehittänyt "green performance" -strategian, joka antaa etusijan teknologisesti kehittyneille ja vähän ympäristöä rasittaville tuotteille ja palveluille. Pirelli on toiminut vuosien ajan yhteistyökumppanina Formula 1 -kilpailuissa.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Ympärivuotiset

Merkkiteknologiaa Pirelli

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli mullistaa ajamisen rengasrikon jälkeen luomalla uuden sukupolven itsekorjaavia renkaita, jotka takaavat turvallisuuden ja mahdollistavat ajamisen jatkamisen rengasrikon jälkeen säilyttäen täydellisen auton hallinnan.
Todellakin, Seal Inside™ -teknologian avulla, ajoneuvo, jonka rengas on lävistetty ulkoisella esineellä, voi 85% tapauksista jatkaa matkaansa, koska ilmanpaine pysyy ennallaan. Tämä kehitys poistaa siten suurimman osan onnettomuustilanteista, jotka johtuvat paineen menetyksestä puhjenneessa renkaassa.
Seal Inside™ -renkaalla rengasrikko ei jätä sinua jumiin keskelle ei mitään: voit ajaa kotiin vaihtamaan renkaasi tai suoraan korjaamoon.
Tätä Seal Inside™ -teknologiaa voidaan käyttää kaikissa ajoneuvoissa renkaan koon mukaan.

Vaihe 1
Ulkoinen esine, kuten naula, on ympäröity renkaassa olevalla mastiksella.
Vaihe 2
Jos esine poistetaan, mastiksi täyttää asteittain esineen jättämän reiän.
Vaihe 3
Kun esine on kokonaan poistettu renkaasta, reikä on täysin täytetty ja tiivistetty, estäen kaiken paineen menetyksen.

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) mahdollistaa renkaiden tienpinnan kanssa kosketuksessa syntyvien äänien vähentämisen. Rullaavan melun käsite kattaa kaikki rakenteessa syntyvät värähtelyt, jotka leviävät ajoneuvoon. Pirelli Noise Cancelling System™ -järjestelmä lisää kuljettajan mukavuutta vähentämällä tätä rullaavaa melua.
Nämä värähtelyt imeytyvät kirjaimellisesti Pirellin patentoimaan vaahtoon, mikä minimoi ajoneuvon sisätiloihin saapuvan melun, tarjoten paremman mukavuuden verrattuna perinteisiin renkaisiin.
Pirelli Noise Cancelling System™:n avulla, se on kaksi tai kolme desibeliä vähemmän, mikä tarkoittaa vähintään kaksi kertaa vähemmän melua ajoneuvon sisällä.
LiveChat
Whatsapp Messenger