Hae mittojen perusteella
Renkaat Seiberling auto

Rengas Seiberling

Seiberling Rubber Company on amerikkalainen henkilöauton renkaiden valmistaja. Vuonna 1898 Frank A. Seiberling osti vanhan kartonkitehtaan Akronissa Ohiossa ja perusti Goodyear Tire & Rubber Companyn (joka kantaa vulkanoidun kumin keksijän Charles Goodyearin nimeä). Hän toimi yhtiön johtajana 15 vuotta ja sitten vuonna 1921 yhtiön rahoitus muuttui ja se järjestettiin uudelleen. Frank Seiberling ja hänen veljensä Charles erosivat ja perustivat kumi- ja rengasyhtiön, joka kantoi heidän nimeään.

Seiberling Rubber Company on perustettu vuonna 1921 Barbertonissa, Ohiossa. Vain kuudessa vuodessa Seiberling nousi rengasteollisuuden 330. tilalta 7. paikalle. Toisen maailmansodan aikana Seiberling toimitti renkaita raskaalle tykistölle. Seiberling keksi myös hammaskuvioidun kulutuspinnan ja renkaiden lämpöraot.

Seiberling Tire -mainos 1940- ja 1950 -luvulla teki seuraavan mainoslauseen tunnetuksi : "Nimi johon voi luottaa kumialalla".

1960-luvun puolivälissä Seiberling toi markkinoille SuperWideSport-sarjan, joka on ristikudosrengas, joka oli tarkoitettu "muskeliautojen" markkinoille, joka oli tällöin kasvussa. Renkaassa oli valkoinen kylki toisella puolella ja toisella punainen raita, jotka olivat yleisiä muista erottavia tunnuksia sen ajan rengasmarkkinoilla. Rengas myi melko hyvin kilpailusta huolimatta, joka tarjosi hyviä tuotteita erityisesti Goodyearin Polyglas, Firestonen Wide-Oval, Uniroyalin Tiger Paw ja BF Goodrichin Radial T/A. Menestys ei jäänyt vaille huomiota ja 1970-luvun alussa autoteollisuuden Kolme Suurta varustivat autonsa ensiasennuksena Seiberling-renkailla.

Huolimatta kaupallisesta menestyksestään ja ensimmäisistä malleistaan Seiberling ei osannut sopeutua ja seurata markkinoiden kehitystä, erityisesti ulkomaisten yhtiöiden tuloa, jota toivat markkinoille pian vyörenkaat.

Firestone Tire and Rubber Company osti sitten yhtiön, sitten se siirtyi Bridgestonelle, kun tämä yhtiö osti Firestonen. Seiberling-renkaita ei myydä Yhdysvaltain markkinoilla, mutta merkkiä myydään edelleen joissain maissa. Ne on valmistettu Firestone-tehtaissa ja ne on tarkoitettu budjetistaan huolehtiville käyttäjille valikoituina kokoina.

Renkaat henkilöauto

Kesä
Talvi
LiveChat
Whatsapp Messenger