Klikkaa hakutoimintoon
Renkaat Speedways auto

Rengas Speedways

Speedways Tyres kuuluu osana intialaiseen konserniin, joka tunnetaan nimellä "Speedways Group". Yhtiö on johtava vyörenkaiden valmistaja, maatalouden ja teollisuuden koneiden renkaiden ja ORC-renkaiden valmistaja, putkien ja sivujen sekä esipaistetun ja perinteisen kumin valmistaja kulutuspinnoille Intiassa - sen päätoimipaikka on ollut Jalandharin teollisuuskaupunki Intiassa jo 40 vuoden ajan.

Speedways on yhä Speedways Groupin tytäryhtiö Intiassa, yhtiö on kehittynyt ja saavuttanut markkinoiden johtavan aseman maatalous- ja teollisuuskoneiden renkaiden valmistajana, yhtiön vuosikapasiteetti on noin 300 000 kappaletta. Tuotantoon kuuluu vyörenkaita maatalouskoneille sekä ulko- ja sisärenkaita kevyille hyötyajoneuvoille. Renkaita käytetään myös Intiassa ja niitä toimitetaan myös tärkeimmille OEB-valmistajille Intiassa ja Euroopassa. Tänään yhtiö toimii yli 75 maassa kautta maailman ja se on voittanut "CAPEXIL EXPORT AWARD"-palkinnon kahdeksan viimeisen vuoden aikana poikkeuksellisten myyntitulostensa ansiosta.

Ajan kuluessa yhtiö on luonut konsernin sisällä oman yhtiökulttuurinsa painottamalla henkilöstöhallinnossa erilaisia periaatteita ja järjestelmiä 250 työntekijänsä innokkaalla osallistumisella. Speedways korostaa aina henkeä, että "yhteinen etu ennen kaikkea", ja yhtiö katsoo tavoitteenaan olevan "tarjota asiakkaille arvokkaita tuotteita ja palvelua, joka tulee koko sydämestä". Yhtiö pyrkii ohjaamaan asiakasta rehellisesti ja lojaalisti ja olla tämän luottamuksen arvoinen. Yhdistettynä tieteellisesti tehtävään kehitykseen tämä sääntö auttaa poimimaan yhteisen edun hedelmät meille kaikille, ammattilaisille ja myös käyttäjille.

Renkaat 4x4 / SUV