Hae mittojen perusteella
Renkaat Superia auto

Rengas Superia

Huomaa ero ja nauti mukavasta ajosta Superia-renkailla. Sen modernit ja huipputekniset tuotteet ovat parhaimpien Aasian ja Euroopan insinöörien suunnittelemia, mikä takaa turvallisuuden, mukavuuden ja yleisen suorituskyvyn. Renkaat vastaavat kansainvälisiä laatu- ja suorituskykynormeja ja ne on sertifioitu kansainvälisten määräysten mukaan. Kehittyneiden R&D-ohjelmien ansiosta Superia renkaat pystyvät vastaamaan nykykuljettajien ja ajoneuvojen kaikkiin toiveisiin kansainvälisillä rengasmarkkinoilla.

Superia on suunniteltu ja valmistettu eurooppalaisten ja kansainvälisten määräysten mukaan : E-mark, S-mark, REACH-vastaavuus, M+S, 3PMSF (symbolina lumihiutale).

E-mark-sertifikaatti takaa, että EU-normeja ja kansainvälisiä normeja (EEC-YK - Yhdistyneiden kansakuntien talousneuvosto) noudatetaan mittojen, kuormituksen ja nopeuden osalta. S-mark-sertifikaatti (melutaso) ilmoittaa, että renkaiden melutaso vastaa eurooppalaisia ja kansainvälisiä normeja (CEE-ONU).

REACH-asetus (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista), joka on säädetty vuonna 2007, rajoittaa sellaisten haitallisten kemikaalien käyttöä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti ihmisten terveyteen ja ympäristöön. M+S -merkintä ("savi ja lumi") on valmistajan vakuutus, joka ilmoittaa, että kulutuspinta ja sen materiaali tarjoavat paremman ajo-ominaisuudet savella ja lumella, kuin standardirenkaat. 3PMSF -määräys (lumihiutalesymboli kolmihuippuisen vuoren sisällä) vaatii talvirenkailta tiettyä minimisuorituskykyä jarrutukselle ja pidolle lumella.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Ympärivuotiset

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Ympärivuotiset
LiveChat
Whatsapp Messenger