Hae mittojen perusteella
Valinnainen
Kaikki
Valitse kaikki Poista
0 / 15
Lähetä

Edulliset mönkijän renkaat: laaja valikoima renkaita

1001Renkaat tarjoaa todella laajan valikoiman edullisia mönkijöiden renkaita.

Rengasvalitsimen avulla löydät parhaiten mönkijääsi sopivat edulliset renkaat, ja saat samalla käyttöösi tiimimme asiantuntevat neuvot. Oli kyse sitten vapaa-ajan, maasto- tai kilpamönkijästä, 1001Renkaat lupaa löytää parhaat renkaat mönkijällesi.

Lista merkeistä

Löydä kaikki Mönkijä renkaiden tyypit

Mönkijän renkaat/ratarenkaat

Mönkijän renkaat on yleensä tarkoitettu satunnaiseen mönkijän käyttöön. Renkaat tarjoavat erittäin mieluisen hyvän hinta-laatusuhteen sekä ajomukavuuden. Pienet urat varmistavat maksimaalisen pidon kaikentyyppisillä pinnoilla.

Hyväksytyt katurenkaat

Katukäyttöön tarkoitettujen hyväksyttyjen mönkijän renkaiden rakenne muistuttaa autonrengasta. Ne mahdollistavat pidon kuivalla ja märällä tiellä. Renkaat sopivat sekä teillä että pienillä poluilla ajoon.

Urheilu-/kilpailurenkaat

Mönkijän sport-renkaat asennetaan usein suurimoottorisiin mönkijöihin. Nämä renkaat tarjoavat paremman tehokkuuden kaikilla teillä ja pinnoilla. Tämän tyyppisellä renkaalla voi vaihtaa suuremman vaihteen kaikenlaisilla poluilla.

Hyötykäyttöön tarkoitetut renkaat

Nämä ammattikäyttöön tarkoitetut renkaat mahdollistavat suurien uriensa ansioista maksimaalisen pidon kaikenlaisissa maastoissa. Mönkijän hyötykäyttöön tarkoitetut renkaat ovat erittäin kestävät ja vakaat, ja ne mahdollistavat materiaalien kuljettamisen tai vetämisen kaikilla pinnoilla.

Mönkijän renkaita koskeva vinkki: mitä enemmän nappuloita renkaassa on, sitä kestävämpi se on. Jos ajat usein kivisillä teillä, kannattaa hankkia renkaat, joissa on suuri määrä nappuloita renkaan puhkeamisen estämiseksi.

LiveChat
Whatsapp Messenger