Hae mittojen perusteella
Renkaat moottoripyörä Anlas

Rengas moottoripyörä Anlas

Historia

Vuonna 1960 perustettu turkkilainen ANLAS-yhtiö ryhtyi investoimaan paikallisen rengastuotantoon vuonna 1970. Tuotanto käynnistyi virallisesti vuonna 1976.

Henkilöstöresurssit

ANLAS-yhtiöt rekrytoivat päteviä teknisiä tiimejä ja valmistustiimejä. Rengasteollisuuden vuosien työn kuluessa saavutettu kokemus on mahdollistanut sen, että kaikki yhtiön työntekijät ovat pätevöityneet kumin ja renkaiden käytössä. 40 vuoden toiminta tarjoaa yhtiökulttuurin, joka vahvistaa tiimejä.

Tehtävälleen omistautuneet ja kaikille markkinoille levittäytyneet ANLAS-tiimit antavat yhtiölle mahdollisuuden luoda siteitä merkkimyyjien ja asiakkaiden kanssa suoraan kentällä. Jälleenmyyjät pystyvät antamaan kokemukseen perustuvaa palautetta reaaliaikaisesti tarjottavien tuotteiden laadusta ja tehosta.

ANLAS-yhtiöllä on runsaasti merkkiliikeitä Turkin alueella ja sen markkinaosuus on 60 %, ja ANLAS on työskennellyt jo monen vuoden ajan yhtiön tulevaisuuden eteen.

Tuotanto

ANLAS-yhtiön tilat sijaisevat Düzscen teollisuuskaupungissa, Istanbulin ja Ankaran puolivälissä, ja ne ovat Euroopan halkovan moottoritien ja kansallisen valtatien risteyksessä.

Yhtiöllä on käytössään yhteensä 100 000 neliömetrin pinta-alan tontti, joka tarjoaa laajenemismahdollisuuden tarpeen mukaan. Nykyinen tehdas ja sen oheisrakennukset kattavat 13 000 neliömetrin suljetun ja katetun alueen.

Laitoksessa on myös laboratorio materiaalien ja seosten kemiallista ja fysikaalista testausta varten, sekä kokeilukeskus, jossa renkaita testataan kehittelyvaiheissa, ja jolla lopullisten tuotteiden laatu varmistetaan.

Myydyimmät profiilit

Katu- / Sporttipyörät

Skootteri

Enduro

Trail

Krossi / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger