Hae mittojen perusteella
Renkaat moottoripyörä Cheng Shin

Rengas moottoripyörä Cheng Shin

Onko ajoneuvossasi renkaat? Cheng Shin tarjoaa siihen sopivan renkaan! Tämä taiwanilainen yhtiö on perustettu vuonna 1967 ja aiemmin se valmisti pelkästään polkupyörän renkaita Se on nyt maailman 9. suurin rengasvalmistaja. Cheng Shin Rubber (joka toimii tietyillä alueilla nimellä Pneus Maxxis tai CST) toimittaa renkaita lähes 170 maahan ja se on sertifioitu kaikkien tärkeimpien kansainvälisten turvallisuus -ja valmistusnormien mukaisesti. Cheng Shin- yhtiöllä on operationaalisia keskuksia yli kymmenessä maassa, näin yhtiön laadukkaat renkaat eivät ole koskaan kaukana.

Kaikkiin Cheng Shin -laitoksiin sovelletaan samoja suunnittelu-, innovaatio- ja laatuperiaatteita. Yhtiö on alansa vertailukohta valmistuksensa perusteella, sillä yhtuiö käyttää kaikkein kehittyneimpiä menetelmiä valmistaakseen vahvarakenteisia renkaita, jotka takaavat sinulle suorituskykyä pitkällä aikavälillä. Cheng Shin -renkaissa käytetään erikoisseoksia ja pintakuviointia, joka tarjoaa parempaa pitoa kaikilla pinnoilla ja kaikissa olosuhteissa. Toisin kuin renkaat, jotka tarjoavat vain perinteistä suorituskykyä ja lyhyen käyttöiän, voit käyttää uusia Cheng Shin -renkaita vuodenajasta toiseen. Cheng Shin on moottoripyörien OEB (alkuperäisosien) -renkaiden toimittaja sellaisille teollisuusjäteille, kuten Honda, Kawasaki, Yamaha ja Suzuki, yhtiö nauttiikin maailman arvostetuimpien moottoripyörien valmistajien luottamista. Kun tiedät tämän, voit lähteä liikkeelle rauhallisin mielin.

Cheng Shin on kasvanut eksponentiaalisesti 15 viime vuoden aikana sitä mukaa, kun suuri yleisö on havainnut tuotteiden erinomaisuuden, ja yhtiö on avannut uusia tehtaita ja kehittänyt renkaille uutta teknologiaa.

Myydyimmät profiilit

Katu- / Sporttipyörät

Skootteri

Enduro

Kesä
LiveChat
Whatsapp Messenger