Hae mittojen perusteella
Renkaat moottoripyörä Mefo-Sport

Rengas moottoripyörä Mefo-Sport

Hän on ajanut moto-crossia 13 vuoden iästä lähtien ja hän osallistui ensimmäiseen kilpailuunsa vuotta myöhemmin. Nykyisin hän osallistuu vain harvoin kilpailuihin, mutta hän on säilyttänyt kiinnostuksensa urheiluun : kyseessä on Joachim Liebl, MEFO Sport GmbH -yhtiön apulaisjohtaja.

Tästä syystä MEFO Sport tietää täsmälleen, mitkä seikat saavat sen erottumaan kilpailijoista. MEFO Sport on tarkka.

MEFO Sport huomioi asiakkaittensa tarpeet ja erityistoiveet ja tekee parhaansa tyydyttääkseen ne. Juuri tämä motivoi MEFO Sportia!

Joka päivä asiakkaat palauttavat MEFO Sportin juurilleen: moottoripyöräilyn intohimo. Ja se on hyvin miellyttävä tunne.

Koska tässä urheilussa hyvä neuvonta on erittäin tärkeää, MEFO Sport ei tarjoa myymälää loppukäyttäjille. MEFO Sportin mielestä olemassa oleva jälleenmyyntiverkosto on tarpeen sekä yksittäisille asiakkaille että valmistajille ja tukkumyyjille.

MEFO Sportilla on myös yksi yhteinen piirre tavarantoimittajiensa kanssa: taata tuotteille mahdollisimman korkeat laatustandardit. Ja koska MEFO Sport ja sen valmistajat parantavat toimintaansa vuodesta toiseen, tämä pyrkimys on pannut alulle jatkuvia ja luottamuksellisia kumppanuussuhteita. MEFO Sport on kehittänyt pitkän aikavälin kaupallisia suhteita sellaisten yhtiöiden kanssa kuin Kenda, Heidenau, Shinko, Acerbis ja No Toil. Monet uudet tulijat ovat myös liittyneet "valmistajien perheeseen", kuten Ariete, Dirtboy ja Mechanix.

MEFO Sport hyödyntää monen vuoden teknistä tietotaitoaan ja asiantuntemustaan maahantuojan ja tukkumyyjän taatakseen asiakkailleen parhaan hinta/laatu-suhteen. MEFO Sport soveltaa tätä periaatetta kaikkiin segmentteihin.

MEFO Sport työskentelee käsi kädessä asiakkaittensa ja valmistajien kanssa. Paras esimerkki tästä yhteistyöstä on "Mefo Off Road Mousse", jonka Mefo Offroad on kehittänyt ja valmistanut vastatakseen asiakkaiden erityistarpeisiin. Mefo Offroad ja MEFO Sport GmbH työskentelevät tiiviisti yhdessä edistääkseen globaalia myyntiä optimaalisella tavalla.

Tällä tavalla MEFO Sport voi erottua kilpailijoistaan ja noudattaa mottoaan : "Paina poljin aina pohjaan, sillä jos jarrutat, häviät".

Myydyimmät profiilit

Enduro

Krossi / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger