Hae mittojen perusteella
Renkaat moottoripyörä Shinko

Rengas moottoripyörä Shinko

Shinko on perustettu vuonna1946 japanilaisessa Osakan kaupungissa ja konserni aloitti toimintansa polkupyörän sisä- ja ulkorenkaiden valmistajana. Konserni on nykyisin kehittyvä kumialan tuotteiden valmistaja.

Vuonna 1998 Shinko-konserni osti Yokohama Rubber Co. -yhtiölle kuulunutta moottoripyörien renkaiden muotit ja teknologiaa, yhtiö alkoikin valmistaa näitä tuotteita Shinko Tire -merkillä. Yhtiön tuotanto tapahtuu Etelä-Koreassa ja alkuperäissuunnittelu Japanissa, yhtiö onkin pystynyt yhdistämään harmonisesti japanilaisen suunnittelun ja insinöörityön eteläkorealaisiin tuotanto- ja laatukontrollin normeihin. Nykyään Shinko Tire tuottaa noin 200 000 moottoripyörän rengasta kuussa.

Yhdysvalloissa Shinko-renkaita tuo maahan Western Power Sports, Inc. (WPS), jonka päämaja on Boisessa Idahon osavaltion pääkaupungissa. Yhtiöllä on vankka jalansija moottoriurheilussa ja sillä on varastoja Boisessa (Idaho), Fresnossa (Kalifornia), Ashleyssä (Indiana), Elizabethtownissa, (Pennsylvania), Midlothianika (Teksas) ja Memphisissä, (Tennessee). Shinko Tires USA -yhtiö yhteistyössä WPS-yhtiön kanssa on ylpeä voidessaan esitellä Cruiser-, Scooter-, Off road- ja Dual Sport -renkaat, jotka kuuluvat Shinkon urheiluvalikoimaan.

Yhdysvalloissa jatkuvasti tehtävät testit ja Shinko Tire -tehtaan kehitysosaston R&D-työ tekevät mahdolliseksi valmistaa lupaavia renkaita, jotka vastaavat tämän päivän kuljettajien odotuksia. Shinko Tire ja WPS-renkailla on vain yksi tarkoitus, täyttää odotuksenne.

Myydyimmät profiilit

Katu- / Sporttipyörät

Kesä

Skootteri

Custom

LiveChat
Whatsapp Messenger