Hae mittojen perusteella
Renkaat moottoripyörä TVS Eurogrip

Rengas moottoripyörä TVS Eurogrip

TVS Eurogrip (TVA Srichakra Limited / TVS Group) on yksi Intian suurimmista kaksipyöräisten renkaiden valmistajista. Merkki on läsnä kaikkialla maailmassa ja pyrkii tarjoamaan renkaita, jotka tekevät ajamisesta nautinnollisempaa. Teknologian eturintamassa ja vuosikymmenten kokemuksen tukemana TVS Eurogrip tietää, että moottoripyörä on paljon enemmän kuin vain kulkuväline.

Vuonna 1985 perustettu TVS tuo säännöllisesti markkinoille uusia moottoripyörä- ja kaksipyöräisten renkaiden sarjoja. Se varustaa monia valmistajia vakiovarusteilla. Vuonna 2021 uusi skootterirenkaiden sarja Eurogrip Bee Connect lanseerattiin eurooppalaisille moottoripyöräilijöille. Se on juuri avannut tutkimuskeskuksen Milanossa (Italiassa).

Valmiit moottoripyörän renkaat, hienostunut muotoilu, valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ("Dual Tread Compound", "Air Seal" -teknologia), lukuisien laaduntarkastusten tuloksena, jotka lupaavat käyttäjille ainutlaatuisen, tyylikkään ja luotettavan kokemuksen, ajan hengessä.

Katu- / Sporttipyörät

Skootteri

LiveChat
Whatsapp Messenger