Haku auton mukaan
Valinnainen
Kaikki
Valitse kaikki Poista
Kaikki merkit
0 / 46
Lähetä

Alumiinivanteet: anna autollesi persoonallinen ilme

Renkaiden asiantuntijana 1001Renkaat tarjoaa laajan valikoiman vanteita autosi varusteluun.

Lähes sata varastosta löytyvää vannemerkkiä täyttävät vaativatkin tarpeet taatusti parhaalla hinnalla Palvellaksemme kaikkia makuja ja budjetteja tarjoamme sivustolla käyttöösi täydellisen merkkikuvaston. Löydä asiantuntemuksemme avulla yksityiskohtaisista, asiantuntijoidemme tekemistä tuotekuvauksista jokaisen merkin erityispiirteet ja edut. Löydät sivuilta erityisen paljon kuvia, jotka helpottavat vanteiden valintaa.

Oli kyse sitten pienestä kauppakassista, sporttisesta urheiluautosta tai vaikuttavasta katumaasturista, löydät varmasti edulliset vanteet, jotka korostavat autoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Säästä aikaa tilaamalla alehintaiset vanteet ja renkaat samalla kertaa 1001Renkaat. Tee autostasi ainutlaatuinen.

Olet päättänyt vaihtaa autosi tyyliä tai auton vanteet ovat vaurioituneet tai kuluneet. On aika hankkia autollesi uudet vanteet. Annamme muutamia vinkkejä tärkeistä seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon vanteiden valinnassa.

Halkaisija

Mitä suurempi vanteiden halkaisija on, sitä hienostuneempi on autosi tyyli. Vanteen suurempi halkaisija vähentää renkaan kyljen korkeutta. Renkaan kyljen korkeudella on tärkeä tehtävä iskunvaimentimena. Jos vanteen halkaisija on liian suuri, se saattaa vähentää yleistä mukavuutta. Kyljen korkeuden alentaminen taas vähentää keinahtelua. Onkin tärkeää löytää hyvä kompromissi.

Leveys

Vanteen leveys on yhteensopiva useamman rengasleveyden kanssa. Löydät leveysarvot vastaavuustaulukostamme. Huomioi, että vaihtaessasi leveyttä ja halkaisijaa, säilytä alkuperäistä rengasta vastaavat mitat.

Puolan tyyppi

Vanteen puolatyypin valinta on tärkeä, vaikka sitä ei aina tule ajatelleeksi. Ohuet puolat mahdollistavat jarrujen paremman jäähtymisen. Yksinkertaisen muotoisen ja harvapuolaisen vanteen ansiosta jarrut on helpompi puhdistaa pölystä auton pesun aikana.

LiveChat
Whatsapp Messenger