Hae mittojen perusteella
Valinnainen
Kaikki
Valitse kaikki Poista
Kaikki merkit
0 / 224
Lähetä
Kaikki
Valitse kaikki Poista
0 / 24
Lähetä

Kaikki autonrengasmerkit alennetuin hinnoin

Lähes 200 sivustolla listatulla merkillä 1001Renkaat tarjoaa laajan valikoiman autonrenkaita taaten markkinoiden parhaat hinnat.

Haluamme tuoda järkevin hinnoin kaikkien saataville arvostetuimmat rengasmerkit, kuten Michelin, Hankook, Bridgestone ja Goodyear yhdellä lupauksella: takaamme parhaan hinnan. 1001Renkaat on erittäin kilpailukykyinen myös keskihintaisissa merkeissä, kuten Falken, Uniroyal, Nokian ja Vredestein. Asiakkaat arvostavat myös hyvää valikoimaamme edullisemmista merkeistä: Nexen, Tracmax ja Nankang.

Lista merkeistä

Löydä kaikki Auto renkaiden tyypit

Sopivien renkaiden valinta

Ensin on valittava oikea koko. Koko on ilmoitettu renkaan sivupinnalla. Renkaan koko koostuu korkeudesta, leveydestä, halkaisijasta, kuormitusluokasta ja nopeusluokasta. Esimerkiksi 205/55 R16 91V.

Nämä tiedot löytyvät myös huoltokirjasta, bensaluukun sisäpuolelta tai ovipilarista.

Onko renkaat vaihdettava?

Muista, että ainoastaan renkaat ovat kosketuksissa tiehen. Renkaiden kunto vaikuttaa suoraan niiden pitoon tien pinnassa sekä jarrutusmatkaan.

Renkaan kulumisen ilmaisin sijaitsee 1,6 mm kohdalla kulutuspinnan pääurasta. Mikäli urasyvyys on alle 1,6 mm, viranomaiset voivat asettaa ajoneuvon ajokieltoon.

Yleisesti ottaen, kun urasyvyys on allle 3 mm, renkaiden suorituskyky alkaa heikentyä. Vesiliirtoon joutumisen riski kasvaa.

Osta renkaat verkosta

Renkaiden ostaminen verkossa mahdollistaa renkaiden ostamisen parhaaseen hintaan sekä pääsyn laajaan valikoimaan, jota ei ole saatavilla autokorjaamoissa (yli 300 merkkiä).

Kun ostat renkaat verkosta, voit käyttää asiakkaidemme palautetta hyväksesi. Renkaita koskevista arvioista saat hyödyllistä tietoa renkaiden tuntumasta, kestävyydestä, mukavuudesta jne.

Monien asiakkaidemme suurin huoli on renkaiden asennus. Mutta ei hätää, sillä olemme valmistautuneet kaikkeen. Yhteistyökumppanikorjaamomme (kiinteä tai liikkuva) tarjoavat mielellään verkosta ostetuille renkaille niiden asennuksen. Voit tilata renkaat valitsemallesi kumppanikorjaamolle. Kun tilaus on saapunut, he ottavat sinuun yhteyttä ajanvarausta varten.

Renkaiden säästäminen

On olemassa pieniä vinkkejä, joiden avulla voit hidastaa renkaiden kulumista.

Tärkeintä on huolehtia ajoneuvon hyvästä kunnossapidosta. Tarkista rengaspaineet säännöllisesti. Varmista sitten, että renkaiden suuntaus ja tasapainotus ovat kunnossa. Ratti ei saa täristä ajon aikana, eikä renkaiden ole tarkoitus kulua epätasaisesti. Nopea silmämääräinen tarkastus kerran kuussa auttaa varmistamaan, että auton ohjausgeometria on kunnossa.

Myös ajotyyli vaikuttaa renkaiden kulumisnopeuteen. Kiihdytykset ja nopea jarrutukset, liian nopea ajaminen liikenneympyröihin johtavat renkaiden ennenaikaiseen kulumiseen.

Muista myös käyttää oikeisiin olosuhteisiin tarkoitettuja renkaita. Kesärengas ei sovellu alle 7 °C:seen, eikä talvirengasta ei ole tarkoitettu ajamiseen yli 7 °C:n lämpötilassa.

Kannattavatko ympärivuotiset renkaat?

Ympärivuotisten renkaiden alkuaikoina sanottiin, etteivät ne ole hyviä kesärenkaita eivätkä hyviä talvirenkaita. Renkaat ovat kuitenkin kehittyneet, ja suurella osalla ympärivuotisista renkaista on 3-PMSF (kolme vuorenhuippua ja lumihiutale) -sertifikaatti. Sertifikaatti on laadun tae koskien renkaan tehokkuutta talviolosuhteissa. Ympärivuotiset renkaat ovat nykyään erittäin monipuolisia renkaita, joiden avulla voit ajaa turvallisesti ympäri vuoden sääolosuhteista riippumatta.

Neliveto-/maastoautorenkaat – oikeiden renkaiden valitseminen

Kaikkien nelivetoisten ajoneuvojen kaikki neljä rengasta on vaihdettava aina samaan aikaan ja asennettava neljä samanlaista rengasta vanhojen tilalle. Pääasiassa kaupungissa käytettävien maastoautorenkaiden valintakriteerit ovat samat kuin muiden kaupunkiautojen renkaiden.

Maastossa käytettävien nelivetorenkaiden rakenteen ja sivupintojen on oltava vahvistetut. Suuremmat nappulat ja urien suurempi määrä mahdollistavat maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa (muta, hiekka jne.).

Voiko asuntovaunuun ja asuntoautoon asentaa normaalit renkaat?

Suosittelemme asentamaan tavanomaiset renkaat asuntovaunuun tai asuntoautoon. Asuntovaunun ja asuntoauton renkaiden on kestettävä suurempaa kuormaa kuin autonrenkaat, joten on tärkeää ostaa tähän tarkoituksen tarkoitetut renkaat. Jos valitset perinteiset renkaat, renkaat voivat kulua nopeammin tai hajota ylikuormituksen takia. Usein on kannattavaa maksaa muutama euro enemmän erityisvarusteista.

Erityisrenkaat

Jotkut autovalmistajat ovat päättäneet asentaa ajoneuvoihinsa runflat-renkaat tai renkaat vannesuojilla.

Runflat-renkaalla voi ajaa, vaikka rengas on puhki 80 kilometrin tuntivauhdissa 80 kilometrin matkalla.

Turvareunoilla varustetut renkaat suojaavat vanteita väistöliikkeiden aikana. Vanteet eivät naarmutu, vaikka ajaisit liian lähelle jalkakäytävää.

Jos asut alueella, jossa talviolosuhteet ovat äärimmäiset, saatat tarvita kitkarenkaita tai nastarenkaita.

Kitkarenkaat ovat vielä suorituskykyisemmät kuin klassiset talvirenkaat. Renkaat pitävät paremmin lumella ja mustalla jäällä, ja jarrutusmatkat lyhenevät. Nämä renkaat ovat hyvä vaihtoehto ennen nastarenkaisiin siirtymistä.

LiveChat
Whatsapp Messenger