Hae mittojen perusteella
Renkaat Saferich auto

Rengas Saferich

Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co.,Ltd. toimii Yichengin erityistalousalueella Zaozhuangissa Shandongissa. Yhtiötä hallitsee Shandong Energy /Mining Group 81, joka on valtion yhtiökonserni, ja yhtiö valmistaa osittain teräksestä valmistettuja vyörenkaita R&D-vaiheesta valmistukseen ja myyntiin saakka suuryhtiöiden modernisoinnin puitteissa.

Yhtiö on suunnitellut vuosituotannoksi 20 000 000 osaksi teräksestä valmistettua vyörengasta 2014, ja yhtiö haluaa kaksinkertaistaa vuosituotantonsa. Kahdessa - kolmessa vuodessa pystyy valmistamaan vuodessa 5 000 000 täysteräsrakenteista rengasta ja 20 000 000 osittain teräsrakenteista rengasta täydellisessä tuotevalikoimassa. Yhtiön johto ja henkilöstö voivat nauttia erilaisista eduista ja lisäresursseista, joka asettaa yhtiön erikoisasemaan rengasteollisuudessa.

Koska tavoitteena on korkean tason segmentti, yhtiö käyttää alankomaalaista VMI-muottikonetta, italialaista kalanteria, saksalaista TROESTER-valmistuslinjaa ja eteläkorealaista Donghe-vulkanointilaitetta, tämä nostaa puoliteräsrenkaiden tuotannon globaalille laatutasolle, ja samoin henkilöstön elämänlaadun aina teollisuuden alimmalle tasolle asti. Maailman ensimmäinen nanomateriaalien sovellus, renkaan matala lämpötila, typpivulkanointi korkeassa lämmössä ja muut tekniset edistysaskeleet tarjoavat mahdollisuuden parantaa kestävyyttä, joustavuutta, lämmönjohtavuutta, antistaattisia ominaisuuksia sekä renkaan kestävyyttä. Tuotteen tehokkuus mahdollisti EU-hyväksynnän toisen vaiheen korkealaatuisille renkaille.

Näin yhtiö on voinut tuoda suunnitteluunsa/valmistukseensa kansainvälistä huipputekniikkaa, sen R&D-keskuksessa toimii teknisesti hyvin pitkälle kehittynyt ammattilaistiimi, jolla on käytössään 3000 neliömetrin laboratorio, jossa on varusteena saksalainen SDS-laserinterferometri ja saksalaisia ja amerikkalaisia testilaitteita (Aerfamenni), joiden avulla voi käyttää reologian periaatteita, sekä muita kehittyneitä kansainvälisiä tutkimusmenetelmiä, joiden avulla voi tutkia ja kehittää innovatiivisia korkealaatuisia renkaita, jotka ovat ympäristöystävällisiä, turvallisia, luistoa estäviä, kestäviä ja joilla on hyvin vähän vierintämelua ja jotka eivät luista, niitä on tarjolla 6 HP- ja UHP -sarjassa, katumaasturin renkaina ja talvirenkaina, yhteensä 400 eri tyyppiä.

Renkaat 4x4 / SUV

Kesä
LiveChat
Whatsapp Messenger