Moderaation peruskirja

Käyttäjä voi jättää kommentin tai lausunnon tuotteesta, muokkauskumppanista tai sivustostamme. Tätä varten hän valitsee käyttäjänimen (oman nimen tai salanimen). Käyttäjälle ilmoitetaan, että käytetty salanimi voi olla maltillista eikä se saa millään tavalla loukata kolmannen osapuolen immateriaalioikeutta tai olla ristiriidassa jäljempänä esitettyjen ehtojen kanssa. Käyttäjä vastaa sivuston lähettämistä kommenteista; hän on sidottu voimassa oleviin oikeudellisiin ja säännöksiin, erityisesti niihin, jotka estävät sananvapauden väärinkäytön.

ADAD TYRES INTERNATIONAL SLU pidättää oikeuden olla julkaisematta tai poistamatta kommenttia, joka olisi vastoin seuraavia ehtoja ja erityisesti:

  • väkivaltaisia, loukkaavia, loukkaavia, laittomia tai räikeitä kommentteja;
  • kaikista yksityisyyden loukkauksista ja yleisemmin henkilöiden oikeuksista,
  • huomautuksia, jotka heikentävät ihmisarvoa;
  • kaikki kommentit, jotka heikentävät, heikentävät tai häiritsevät muita käyttäjiä, työntekijöitämme tai kumppaneitamme;
  • väkivaltaa, rikoksen tekoa,
  • kolmannen osapuolen henkilötietojen suojan rikkomisesta
  • sisältö, joka loukkaa kolmansien osapuolten (erityisesti artikkeleiden, teosten) teollis- ja tekijänoikeuksia, joita varten hänellä ei ole tarvittavia tekijöiden ja / tai toimilupien valtuuksia.

Viestejä, jotka eivät noudata näitä sääntöjä, voidaan poistaa ilman ennakkoilmoitusta.

Julkaisemattoman kommentin tekijälle ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian syistä, joiden vuoksi ilmoitusta ei ole julkaistu.

Käyttäjät voivat pyytää maltillisia selityksiä käyttämällä sivuston yhteystietoja (ilmoittamalla sähköpostisi, lempinimesi ja kyseisen artikkelin URL-osoitteen), mutta huomautuksia, jotka viittaavat maltilliseen työhön, ei ole

Jos näitä sääntöjä ei noudateta, AD TYRES INTERNATIONAL SLU pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä järjestelmällisesti käyttäjän kommenteista, väliaikaisesti tai pysyvästi keskeyttää käyttäjän kommenttipalvelun käytön.

Moderaatio ei salli etukäteen havaita kaikkia laittomia sisältöjä ja erityisesti niiden kolmansien oikeuksia loukkaavaa sisältöä, käyttäjä takaa AD TYRES INTERNATIONAL SLU: lle minkä tahansa toimenpiteen tai kantelun, joka seuraa sen kommentin rivillä asetettua asetusta. jos se osoittautuu laittomaksi.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU tarjoaa käyttäjälle ja omille moderaatiopalveluilleen laitteen, josta raportoidaan:

  • väärinkäytökset ja kommentit, joita voidaan pitää näiden käyttöehtojen tai lain vastaisina;
  • epäilee lausunnon aitoutta.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU on vapaa tästä hälytyksestä, jos raportti on riittävästi motivoitunut. Siksi se voi vapaasti peruuttaa huomautuksensa, jonka se ei pidä näiden yleisten käyttöehtojen tai lain mukaisena, ja tämä ilman muodollisuutta tai ennakkovaroitusta.

Käyttäjä huolehtii siitä, että vältetään aiheetonta, perusteettomia huhuja, väärää tietoa, vitsejä huonosta makusta ja epäilyttäviä vertailuja. Kaikki ymmärtävät, että käyttäjä kirjoittaa luettavia ja ymmärrettäviä viestejä: ei tekstiviestikieliä, kommentteja isoilla kirjaimilla tai vieraalla kielellä (paitsi poikkeuksia). Kommenttia ei koskaan muuteta peruskirjan vaatimusten täyttämiseksi, vaan se poistetaan suoraan. Poistettuun kommenttiin vastaavia kommentteja voidaan myös poistaa.

LiveChat
Whatsapp Messenger