Hae mittojen perusteella
Valinnainen
Kaikki
Valitse kaikki Poista
0 / 26
Lähetä

Edulliset mp-renkaat: kaikki saatavilla olevat merkit

Renkaiden asiantuntija 1001Renkaat haluaa täyttää kaikkien asiakkaidensa tarpeet tarjoamalla laajan valikoiman vaihtoehtoja lähes kolmeltakymmeneltä mp-rengasmerkiltä , joista arvostetuimpina: Michelin, Pirelli, Dunlop ja monet muut.

Jotta voit olla varma pyörällesi parhaan ja edullisen renkaan valinnasta, olemme listanneet jokaisen renkaan ominaisuudet tarkkoihin tuotekuvauksiin, jotka varmistavat oikean valinnan tilatessasi netistä.

Motocross, katupyörä, enduro tai sporttipyörä, jokaiselle mp-tyypille löytyy sivustolta oma renkaansa markkinoiden parhain hinnoin.

Lista merkeistä

Renkaat katu-/sport-moottoripyöriä varten

Nämä renkaat ovat monikäyttöiset ja sopivat jokapäiväiseen ajoon. Useiden pienten urien ansiosta renkaan pito säilyy hyvänä ja pyörän käsittely helppona sääolosuhteista riippumatta. Renkaat on valmistettu kestävästä kumista, ja niillä on pitkä käyttöikä. Uusien innovaatioiden ansiosta katu-/sport-moottoripyörän renkaat ovat tehokkaat myös matalissa lämpötiloissa, joten voit ajaa tehokkaasti ensimmäisistä kilometreistä lähtien.

Kilpailu-/ratarenkaat

Kilpailu-/ratarenkaat ovat pehmeämpiä ja mahdollisimman vähän rakennetta, ja joskus ne ovat täysin sileitä (slick-rengas). Nämä renkaat lämpiävät nopeasti sopivaan lämpötilaan ja tarjoavat maksimaalisen pidon. Pito on huono kuivassa säässä, mutta ole varovainen, jos sääolosuhteet huononevat. Jos harrastat radalla ajoa, kannattaa muistaa, että slick-renkaista löytyy myös WET-versio, jotka on tarkoitettu kostealla tiellä ajoon.

Endurorenkaat

Endurorenkaat on suunniteltu 80 % maastokäyttöön, ja ne ovat erittäin tehokkaat hiekalla, mudassa tai pienten esteiden ylittämisessä. Joidenkin endurorenkaiden profiilissa on melko suuri kulutuspinta, mikä lisää mukavuutta asfaltilla.

Maastomoottoripyörän renkaat

Uudet maastomoottoripyörät ovat tehokkaita ja painavia. Entiset profiilit useilla urilla kuuluvat menneisyyteen, uudet maastopyörärenkaat muistuttavat enemmän katurenkaita, mutta mahdollistavat halutessa ajon poluilla ja päällystämättömillä teillä. Renkaat on tarkoitettu 30 % maastossa ajoon, mutta ajopintaa vaihdettaessa on muistettava mukauttaa rengaspaine alentamalla painetta 0,5 baaria päällystämättömillä teillä ja poluilla.

Custom-renkaat

Custom-moottoripyörän renkaat ovat tärkeä osa tyyliä. Ei kuitenkaan pidä olla huomioimatta tämän suorituskykyä. Usein custom-pyörien moottori on erittäin tehokas ja pyörät ovat melko painavia, joten renkaan runko on erittäin vankka. Renkaiden kumit hyötyvät viimeisimmistä teknisistä kehityksistä, joten ne ovat tuovat mukavuutta ja hyvää pitoa. Käännöksissä on kuitenkin oltava varovainen näiden renkaiden kanssa.

Skootterin renkaat

Viime vuosina nykyaikaiset skootterit ovat yhä tehokkaampia. Valmistajat ovat sopeutuneet tähän muutokseen ja tarjoavat yhä teknisempiä renkaita. Valikoimasta löytyy pehmeästä kumista, kovasta kumista, kahden kumin seoksesta valmistettuja renkaita tai M+S-renkaita (mutaan ja lumeen).

Pehmeästä kumista valmistetut skootterin renkaat tarjoavat maksimaalisen pidon, mutta ne kuluvat nopeammin kuin kovasta kumista valmistetut renkaat. Nykyään on olemassa myös kahden kumin seoksesta valmistettuja renkaita, joiden kulutuspinnan sisäreunat ovat kovemmat ja kestävämmät ja ulkoreunat pehmeämmät parempaa pitoa varten. Joissain skootterirenkaissa on merkintä M+S, joka tarkoittaa, että renkaat ovat erityisen tehokkaat mudassa ja lumessa.

Motocross-/maastomoottoripyörän renkaat

Valitaksesi oikeanlaiset motocross-renkaat on muistettava, että kovasta kumista valmistettuja renkaita on käytettävä kuivalla ja kivisellä tiellä, kun taas märällä tiellä pehmeä kumi on tehokkaampi.

LiveChat
Whatsapp Messenger