Hae mittojen perusteella
Renkaat Uniroyal auto

Rengas Uniroyal

Uniroyal on Continental-yhtymän tytäryhtiö. Merkki on erikoistunut sadekelin renkaisiin. Vuodesta 1969 lähtien Uniroyal on tuottanut sateella ja kuivalla säällä käytettäviä renkaita. Vuonna 1892 perustettu yhtiö fuusioitui Continental AG kanssa 80-luvulla. Merkki erottautuu joukosta hyvällä hinta-laatu-suhteellaan ja saksalaisryhmä Continentalin maineella.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Merkkiteknologiaa Uniroyal

Shark Skin Technology (SST)

Shark Skin Technology (SST)
Maksimaalisen turvallisuuden vesiliirrossa, luota Shark Skin -teknologiaan. Inspiroiduimme haiden ihon uskomattomasta tekstuurista ja olemme toistaneet Äiti Luonnon nerokkuuden RainSport 3 ja RainExpert 3 renkaissamme.
Kuten olet saattanut huomata, haiden iho näyttää sileältä ja liukkaalta, mutta se on todellisuudessa peitetty minimaalisilla suomuilla, jotka muistuttavat pienten hampaiden lomittumista. Ne eivät ainoastaan suojaa eläintä, vaan ne myös nousevat auttamaan sen ruumista liikkumaan vedessä tehokkaammin, nopeammin ja vähemmällä vastuksella.
Matkien luontoa, olemme varustaneet RainSport 3 ja RainExpert 3 renkaamme tällä haiden suomuista inspiroidulla Shark Skin (SST) -teknologialla. Bionikan avulla olemme varustaneet kuviomme jäljennöksellä hainnahkaefektistä, joka auttaa poistamaan veden nopeasti renkaan alta.

Itsestään Kantava Runflat (SSR)

Itsestään Kantava Runflat (SSR)
Runflat-rengas, jota Uniroyal kutsuu SSR-renkaaksi (self-supporting-runflat), on varustettu vahvistetulla sivuseinällä, joka estää sivuseinän puristumisen vanteen ja tien välillä rengasrikon sattuessa, ja siten myös ilman karkaamisen. Tämän vuoksi voit jopa vian sattuessa ajaa jopa 80 kilometriä maksiminopeudella 80 km/h, jotta sinulla on aikaa päästä lähimpään korjaamoon.
LiveChat
Whatsapp Messenger