Hae mittojen perusteella

Osta vannesuojatut renkaat

Vannesuojattujen renkaiden kyljissä on jokin seuraavista merkinnöistä:

 • RFP (Rim Fringe Protector)
 • FP (Fringe Protector)
 • MFS (Maximum Flange Shield)
 • FR (Felgen Ripen)
 • FSL (Felgenschutzleiste)
 • ML (Mit Leiste)

Nämä vannesuojat ovat usein matalissa renkaissa, sillä tällaisissa renkaissa vanteet ovat alttiimpia iskuille kuin normaalin korkuisissa renkais kline/>

Vannesuojatut renkaat maksavat yleensä hieman enemmän kuin suojaamattomat renkaat. Varaudu maksamaan niistä 10–15 % korkeampi hinta.

Mistä voin ostaa vannesuojattuja renkaita?

Meillä on varastossa yli 5 000 vannesuojattua rengasta. Seuraavassa on luettelo kaikkein suosituimmista vannesuojatuista renkaista.

 • Michelin Pilot Sport 4
 • Michelin Pilot Super Sport
 • Pirelli Scorpion Verde
 • Pirelli Pzero
 • Goodyear EfficientGrip Performance
 • Goodyear UltraGrip 8 Performance
 • Continental PremiumContact 6
 • Continental SportContact 6
 • Dunlop Sport Maxx RT2
 • Dunlop SP Winter Sport 3D
 • Bridgestone Potenza RE050A Ecopia
 • Bridgestone Blizzak LM001
 • Sava Intensa UHP 2
 • Falken Azenis FK510
 • Hankook Ventus V12 EVO2 K120
 • Kleber Quadraxer 2
 • Kleber Krisalp HP3

Haetuimmat mitat:

Vanteensuojareunaiset renkaat ovat erittäin hyödyllisiä joillekin ajoneuvoluokille. Niillä on erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä erityisen käytännöllisiä ja toimivia. Haluatko varustaa SUV:si tai muita ajoneuvojasi näillä innovatiivisilla renkailla? Jos kyllä, olet oikeassa paikassa. Tässä oppaassa tarjoamme sinulle käytännöllisiä neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään hyvän valinnan lukuisista vanteensuojareunaisista huippuluokan renkaista katalogissamme.

Mitä ominaisuuksia vanteensuojareunaisilla renkailla on?

Vanteensuojareunaiset renkaat ovat varusteita, jotka erottuvat tavallisia renkaita paksummasta reunasta. Nämä renkaiden ja ajoneuvon vanteen kosketuspiste on varustettu erittäin vahvistetulla kumikerroksella. Ne tunnistetaan tämän ominaisuuden perusteella. Erityinen merkintä auttaa myös tunnistamaan ne muiden rengastyyppien joukosta. Tämä maininta vaihtelee yleensä valmistajasta toiseen.

Seuraava taulukko luettelee merkinnät, joita useimmiten löytyy, jos haluat ostaa vanteensuojareunaisia renkaita suurilta merkeiltä.

Maininta

CPJ

FR

FP

FSL

RG

MFS

RFP

RPB

RP

Merkitys

Vanteen suojaköysi

Flange Rim

Fringe Protector

Felgensch-utzleiste

Rim Guard

Maximum Flange Shield

Rim Flange Protector

Rim Protection Bar

Rim Protector

Valmistaja(t), jotka käyttävät sitä

Michelin

Continental, Semperit

Michelin, Goodyear

Bridgestone, Pirelli

Bridgestone

Dunlop, Falken

Goodyear, Yokohama, Avon

Yokohama

BFGoodrich, Hankook

Lisäksi markkinoilla vanteensuojareunaiset renkaat maksavat hieman enemmän (keskimäärin 10-15 %) kuin samankokoiset standardimallit.

Mikä on vanteensuojareunaisen renkaan etu?

Kuten nimestä voi päätellä, vanteensuojareunainen rengas säilyttää vanteen eheyden, jolle se on asennettu. Itse asiassa, kun ajetaan kaupungissa, ei ole harvinaista, että renkaat liukuvat jalkakäytävän reunaa tai muuta kovaa pintaa vasten huonon manööverin seurauksena. Tavallisilla renkailla, jotka on asennettu autoihin, tämäntyyppiset tapaukset aiheuttavat yleensä vanteen hankautumista tai lievää muodonmuutosta. Jos mitään ei tehdä, tämä voi johtaa vakavampiin ongelmiin pitkällä aikavälillä: esimerkiksi yleiseen korroosioon. Varustamalla ajoneuvosi vanteensuojareunaisilla renkailla, suojaudut näiltä ongelmilta. Jos pyöräsi hankautuvat jalkakäytävän reunaan, vahvistetut kumit ottavat iskun vastaan, ei vanteesi.

Vahvistettu kumireuna suojaa myös renkaitasi, kun ajat epätasaisilla pinnoilla, ja tarjoaa paremman ajomukavuuden. Se vähentää halkeamien ja pullistumien riskiä, jotka johtuvat äkillisistä ja liiallisista törmäyksistä vanteiden ja renkaiden välillä. Tämän seurauksena pyöräsi kestävät pidempään kuin ilman reunaa olevat standardirenkaat.

Minkä tyyppisissä renkaissa vanteensuojareuna on?

Periaatteessa kaikilla rengastyypeillä voi olla vahvistettu reunaversio. Kumivahvikkeen läsnäolo ei vaikuta renkaan muihin ominaisuuksiin tai suorituskykyyn. Käytännössä jotkin rengastyypit tarvitsevat tätä suojaa enemmän kuin toiset. Tämä koskee erityisesti matalaprofiilisia renkaita.

Matalaprofiiliset renkaat ovat autotarvikkeita, joiden sivuseinän korkeus/leveys -suhde on erittäin pieni (alle 50 %). Monet autoilijat pitävät niistä, koska ne tarjoavat hyvän ajotuntuman. Kuitenkin niiden erityisten mittojen vuoksi ne tekevät pyörät erittäin haavoittuviksi iskuille ja törmäyksille. Ne myös altistavat vanteen suuremmille tai pienemmille vaurioille törmäyksessä kovaan pintaan.

Toisaalta, jos olet aiemmin käyttänyt korkeaprofiilisia renkaita (standardikoko), et todennäköisesti tarvitse vanteensuojareunaa. Syy on yksinkertainen: korkeaprofiilisten renkaiden kumi ulottuu leveimmässä kohdassaan vanteen ääriviivan yli, tarjoten siten hyvän suojan iskuja vastaan.

Voit kuitenkin löytää markkinoilta "korkeakokoisia" renkaita, joissa on vanteensuojareunat.

Mitä elementtejä tulee analysoida ennen renkaiden valintaa?

Valitessasi vanteensuojareunaisia renkaita, tässä on joitakin seikkoja, jotka sinun tulee ottaa huomioon.

Reunan tyyppi

Kaikissa vanteensuojareunaisissa renkaissa ei ole samaa reunatyyppiä. Joissakin malleissa on reunus, kun taas toisissa ei. Mikä on ero näiden kahden reunatyypin välillä?

Kuten nimestä voi päätellä, vanteensuojareunaisessa renkaassa, jossa on reunus, on kumia, joka ulottuu ulospäin kosketuspisteessä vanteen kanssa. Tämä kumi on hyvin näkyvissä ja ulottuu koko renkaan ympäri. Tämä malli on yleisin.

Vanteensuojareunaiset renkaat ilman reunusta ovat puolestaan varustettu vahvikkeella pitkin sisäkehäänsä. Tämä vahvistettu reuna on melkein rinnakkainen vanteen ääriviivan kanssa (se ylittää sen hyvin vähän).

Nämä kaksi reunatyyppiä tarjoavat optimaalisen suojan ajoneuvosi renkaille ja vanteille. Mutta suuremman varmuuden ja turvallisuuden vuoksi suosittelemme valitsemaan mallit, joissa on reunus.

Toisaalta, jos haluat asentaa vanteisiisi koristekapselit samalla kun suojaat niitä mahdollisimman paljon, voit valita renkaat, joissa on sisäinen vahvike.

Merkki

Kaikki markkinoilla olevat vanteensuojareunaiset renkaat eivät tarjoa samoja suorituskykyjä. Jotta voit olla varma, että saat korkealaatuisia varusteita, valitse suurten, osaamisestaan tunnettujen merkkien tuotteet. 1001renkaat.com:ssa on laaja valikoima huippuluokan vanteensuojareunaisia renkaita. Meillä on tarjolla tunnetuimpien rengasvalmistajien tuotteita: Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Dunlop, Bridgestone, Falken, Hankook, Kleber

Nämä tunnetut valmistajat eivät ole ainoita, joilla on erittäin suorituskykyisiä renkaita. Löydät siis varmasti sopivan tuotteen katalogistamme, riippumatta budjetistasi ja tarpeistasi.

Miten asennan vanteensuojareunaiset renkaani?

Sinun ei tarvitse huolehtia 1001renkaat.com:sta ostamiesi vanteensuojareunaisten renkaiden asennuksesta. Meillä on kumppanikorjaamoja koko maassa, jotka voivat asentaa korkealaatuisia vanteita suojaavia renkaita taka- tai etupyörään. Sinun tarvitsee vain valita lähin kumppani tilauksen vahvistamisen yhteydessä, ja me huolehdimme varusteidesi ja tarvikkeidesi toimittamisesta hänen osoitteeseensa. Heti kun tilaus on vastaanotettu, hän ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen tapaamisesta.

Tee siis valintasi katalogistamme ja hyödynnä markkinoiden parhaat hinnat varustaaksesi ajoneuvosi asianmukaisesti ja suojataksesi sen vanteet.

LiveChat
Whatsapp Messenger