Hae mittojen perusteella
Renkaat Berlin Tires auto

Rengas Berlin Tires

BERLIN Tires on uusi saksalainen rengasmerkki, joka tuottaa huipputehokkaita Berlin Tires Europe GmbH -yhtiön renkaita.
Yhtiö toimii kansainvälisellä tasolla ja sen päätoimipaikka on Saksan pääkaupungissa Berliinissä.
Se tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita laajalle käyttövalikoimalle.
BERLIN Tires -renkaat on suunniteltu korkealuokkaisille ajoneuvoille. Ne ovat korkealaatuisia ja 100 % "saksalaista insinöörityötä". Voit varmistaa näin korkealaatuisen tuotteen edut sopivalla hinnalla.
BERLIN Tires -nimi saavuttanut asemansa, sillä mikään muu kaupunki ei edusta Saksaa yhtä hyvin kuin sen pääkaupunki, joka on sekä poliittisen vallan keskus että vapauden ja esteettisyyden symboli.
Vaativat autonomistajat haluavat myös renkaita, joissa teho maantiellä yhdistyy esteettiseen täydellisyyteen.

BERLIN Tires -merkkituotteet ovat hyvin korkealaatuisia maailman rengasmarkkinoilla. Uusimman teollisuuden 4.0 peräisin olevan valmistustekniikan ansiosta tämän merkin insinöörit ovat luoneet uusia kumiseoksia sekä uusia erikoispinnoitekuvioita, he ovat onnistuneet vähentämään melua, mutta myös parantamaan tienpitoa (kostealla ja kuivalla pinnalla) suhteessa kilpaileviin tuotteisiin. Yksi ja sama tuote, jossa yhdistyvät kaikki poikkeukselliset laatuominaisuudet: vielä toinen BERLIN-renkaiden muista erottava positiivinen piirre.

Meiltä kysytään usein, miksi rengasmerkillä on pääkaupungin nimi. Ja vielä kerran BERLIN-renkaiden luojat ovat miettineet pitkään ja tulleet seuraavaan johtopäätökseen: Kansainvälinen ilmapiiri, korkea teknologia, kulttuurinen monimuotoisuus, luovuus, nopeus ja hitaus, esteettisyys, modernisuus ja traditiot: kaikki arvoja, joita ei ole missään paremmin esillä kuin Saksan pääkaupungissa. Kaikki pitävät Berliiniä monikulttuurisena kaupunkina, joka on tekniikan huipulla. Kaupunki on jatkuvasti elävä, erittäin monipuolinen ja elämäntavaltaan ainutlaatuinen. Tämä tekninen avant-garde, tämä elämän, luovuuden ja aktiivisuuden tunne sykkii jatkuvasti tässä kaupungissa, joka heijastelee BERLIN Tires -tuotteita. Tästä syystä Saksan pääkaupunki on inspiroinut nimen näille korkealaatuisille tuotteille, jotka on suunniteltu urheilullisille kuljettajille, mutta samalla niissä on otettu huomioon laadun merkitys kohtuullisella hinnalla.

BERLIN Tires -insinöörit saavat innoitusta renkaiden kehittämisestä ja he haluavat tarjota ostajille "uuden sukupolven korkealaatuisia tuotteita kohtuulliselle hinnalla". Tänään ei enää riitä, että ajat arvokasta ja urheilullista autoa, sinulla tulee myös olla tällaiseen autoon sopivat renkaat. Ja toisin päin, kenenkään ei tulisi jättää ostamatta laaturenkaita, jotka tarjoavat maksimaalista ajomukavuutta ja korkeinta mahdollista turvallisuustasoa. Näin runsaan laadun kehittäminen on ollut äärimmäisen vaikeaa, mutta BERLIN Tires -suunnittelijat ovat onnistuneet siinä loistavasti. He ovat onnistuneet täyttämään kaikki vaatimukset, joita heille asetettiin tuotteesi luomiseksi. Myös tavoite tarjota korkealaatuinen rengas kohtuullisella hinnalla on saavutettu.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Ympärivuotiset
LiveChat
Whatsapp Messenger