Hae mittojen perusteella
Renkaat Double Coin auto

Rengas Double Coin

Kiinassa kolikko (englanniksi coin) on "onnen" symboli. Siitä lähtien, kun yhtiö valmisti ensimmäisen ristikudosrenkaansa vuonna 1934, Double Coin on halunnut toimittaa asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita, joita asiakkaat käyttäisivät mielellään.
Nimi "Double Coin" (kaksipuolinen kolikko) eräänlainen toivotus ja menestyksen lupaus jokaiselle asiakkaalle. Siitä lähtien, kun ensimmäiset TBR-renkaat myytiin Yhdysvalloissa vuonna 1992, sen tavoite yhtiönä on ollut tarjota asiakkaille enemmän lisäarvoa, kuin nämä osaavat kuvitella. Tämä tarkoittaa sitä, että on tarjottava enemmän kuin täydellinen valikoima korkealaatuisia TBR- ja OTR-renkaita kilpailukykyisellä. Kyse on siitä, että tarjoamalla korkeimman tasoista palvelua ja tukea, asiakas saa parhaan ostajakokemuksen.
. Uransa alusta lähtien Double Coin on kohonnut kiinalaisten rengasvalmistajien eturiviin ilman kilpailijoita. Ensimmäisen Kiinassa valmistetun vyörenkaan valmistamisesta EPA SmartWay®-premiumrenkaan valmistamiseen saakka Double Coin on avannut tietä muille kiinalaisille valmistajille kehittyneen teknologian käyttämisessä parempien renkaiden valmistamiseksi. Vuonna 1989 Double Coin solmi kumppanuussopimuksen Firestone Tiren kanssa hankkiakseen sisärenkaattoman renkaan rakenneteknologiaa, joka parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä.
Vuosina 2001 ja 2011 Double Coin on tehnyt joint-venture hankkeita Michelinin kanssa. Double Coin on osallistunut myös yhteisiin teknologiaprojekteihin muiden suurten yhtiöiden kanssa, mm. Beakart teräsvaijerien alalla, Chevron hiilimustan ja synteettisen kumin alalla ja Huayi-konsernin kanssa petrokemian alalla. Nämä teknologiasijoitukset on integroitu korkealaatuisten TBR- ja OTR-renkaiden valmistukseen.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Talvi
Ympärivuotiset

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Kesä
Ympärivuotiset
LiveChat
Whatsapp Messenger