Hae mittojen perusteella
Renkaat Compasal auto

Rengas Compasal

Tukeutuen Haohua-rengasvalmistajaan, joka toimii Weifangissa Shandongissa, Qingdao Compasal Tire Co on vastuussa COMPASAL-merkin kehittämisestä ja myynnistä koko maailmassa 100 % yksinoikeudella. Se on erikoistunut pääasiassa suunnittelemaan ja toimittamaan kaikentyyppisiä vyörenkaita henkilöautoille, katumaastureille, kevyille ja raskaille kuorma-autoille, linja-autoille ja muille ajoneuvoille.

Compasal on hyvin suosittu sekä kotimarkkinoilla että ulkomailla, ja merkki on vakiinnuttanut asemansa ensiluokkaisena kiinalaismerkkinä. COMPASAL-merkillä on suuri valikoima PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN ja TBR -renkaita. Taidokas R&D -tiimi on suunnitellut kaikki mallit markkinoiden viimeisimpien vaatimusten mukaan.

Compasal täyttää koko maailmassa hyväksyttyjä laatunormeja, kuten DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949, jne. Kaikki renkaat valmistetaan ensiluokkaisilla laitteilla tiukan laadunhallintaohjelman mukaan, jotta tuotteiden tasainen laatu voidaan taata.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Ympärivuotiset

Renkaat 4x4 / SUV

Renkaat Pakettiauto

Kesä
LiveChat
Whatsapp Messenger