Hae mittojen perusteella
Renkaat Viatti auto

Rengas Viatti

Viatti-renkaat valmistetaan saksalaisen teknologian yksinoikeudella.
Viatti-renkaat ovat keskihintaisia, ja ne on suunniteltu eurooppalaisten laatustandardien mukaisesti. Tässä uudessa tuotemerkissä yhdistyvät turvallisuus ja mukavuus. Sen renkaat on testattu onnistuneesti monta kertaa, ja ne ovat saaneet parhaat arvostelut.

Viatti-renkaat valmistetaan saksalaisen teknologian yksinoikeudella. Toisin kuin useimpien eurooppalaisten tuotemerkkien tuotteet, ne soveltuvat täydellisesti Venäjän liikenneolosuhteisiin. Niiden valmistajat ottivat paikallisten olosuhteiden erityispiirteet huomioon kehityksen alkuvaiheessa, jolloin saatiin pohjimmiltaan uusi tuote, joka takaa poikkeuksellisen ajomukavuuden kaikissa sääolosuhteissa ja kaikissa tieolosuhteissa. Niiden levittämisen varmistamiseksi koko maahan päätettiin sijoittaa itse tuotanto Venäjälle. Hankkeen toteuttamisen ensisijaiseksi toimipaikaksi valittiin PAO Tatneft -renkaiden laitoskokonaisuus. Viatti-renkaiden tuotantolinja on täysin varustettu edistyneimmillä saksalaisilla koneilla, ja tuotantoprosessi on lähes 100-prosenttisesti automatisoitu, mikä sulkee pois inhimillisen tekijän vaikutuksen.
Kahden vuoden perusteellisten testien jälkeen erityyppisillä teillä Euroopassa ja Venäjällä Viatti-renkaat esiteltiin virallisesti yleisölle ensimmäistä kertaa Moskovan kansainvälisessä autonäyttelyssä elokuussa 2010.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat Pakettiauto

LiveChat
Whatsapp Messenger