Hae mittojen perusteella
Renkaat Nokian auto

Rengas Nokian

Nokian Renkaat on suuri, pohjoismaissa vuodesta 1934 toiminut rengastuottaja. Sen tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Nokialla, ja Venäjällä Vsevolozhskissa. Nokian Renkaat tunnetaan erinomaisena talvirenkaiden valmistajana. Nokian toimittaakin renkaitaan pääosin maihin, joissa vallitsevat pohjoismaiden kaltaiset, renkaiden kannalta haasteelliset sääolosuhteet. Nokian Renkaiden laaja rengasvalikoima on saatavissa kaikkialla Euroopassa, jossa sillä on yli 900 myyntipistettä.

Myydyimmät profiilit

Renkaat henkilöauto

Renkaat 4x4 / SUV

Ympärivuotiset

Renkaat Pakettiauto

Ympärivuotiset

Merkkiteknologiaa Nokian

TUKI HARTIOISSA

TUKI HARTIOISSA
Heti kun pitkittäinen ura reunustaa olkaa, sitä tukevat sivuritilät 20 asteen kulmassa. Nämä urat tarjoavat kuuluisan pidon kaarteissa, suunnanmuutoksissa tai jopa aliohjauksessa tai liukastumisessa.

KAKSOISLAATTATUKI

KAKSOISLAATTATUKI
Renkaan ulkoreunan kaksinkertainen lohkotuki toimii intensiivisen ajon aikana: rakenne jäykistyy, koska lohkot tukeutuvat toisiinsa, mikä antaa tarkkuutta ohjaukseen. Päinvastoin, tämä tuki on paljon vähemmän voimakas tavallisessa ajossa, mikä vähentää vierintävastusta ja siten ajoneuvon kulutusta. Olkapään alue tuetaan myös 20 asteen kulmalla, joka on urien sivuilla. Tämä antaa renkaalle lisää vakautta, pääasiassa kaarteissa, suunnanmuutoksen aikana sekä äkillisessä manööverissä esteen välttämiseksi.

LAMELLE CROSS-BLOCK

LAMELLE CROSS-BLOCK
Renkaan keskiosan Cross-Block -kuvioinnit on suunniteltu toimimaan kahdella tavalla. Ulomman olkapään lähellä olevat Cross-lamellit muodostavat vahvan harjan, joka tarjoaa vakautta kaikissa olosuhteissa. Sisemmän olkapään lähellä olevat Cross-lamellit muodostavat taas artikuloidumman harjan. Ne tarjoavat hienovaraisemman yhteyden tiehen ja vähentävät vierintävastusta sekä melun voimakkuutta. Urauurtavaa optimointityötä on tehty uran tilavuuden sekä Cross-lamellin kaltevuuden suhteen, joka muodostaa viisteen harjaan nähden. Kun tienpinta on märkä, Cross-lamelli varastoi tien päällä olevaa vettä ja maksimoi sen poistumisen pääurissa, mikä lisää vesiliirron estämistä.

PUKINMUOTOISET UURTEET

PUKINMUOTOISET UURTEET
Sade on sääolosuhde, joka on vastuussa suurimmasta osasta kesäteiden onnettomuuksista. Auton hallinnan menettämisen riski kasvaa suunnattomasti, kun ukkonen puhkeaa äkillisesti. Renkaiden huono pito on pääasiassa syytetty, koska se on vastuussa vesiliirtoilmiöstä. Siksi Nokian Tyres on suunnitellut kesärenkaisiin pisto-uransa, jotka lisäävät pitoa märällä tiellä ja torjuvat vesiliirtoa vaarallisissa sadeolosuhteissa. Nämä pisto-urat sijoitetaan sisäpuolen suurimpiin poikittaisiin uraan. Näiden urien lisääntynyt määrä mahdollistaa näiden elliptisten urien varastoivan suuren määrän vettä. Tämä idea tarjoaa renkaalle sopivan pidon, vaikka ajan kulumisen vaikutukset näkyvät renkaassa. Mitä enemmän kumia katoaa, sitä enemmän pisto-urien tilavuus kasvaa, laajenee pohjastaan.

MONIKERROSRATKAISU

MONIKERROSRATKAISU
Monikerroksisessa renkaassa useiden kumiseosten käyttö antaa renkaalle sen erilaiset ominaisuudet. Nokian Intelligent UHP Silica -kulutuspinnan kumikerros mahdollistaa parhaan yhteyden säilyttämisen tienpintaan missä tahansa tilanteessa, ja se on suunniteltu antamaan parhaansa intensiivisissä käyttöolosuhteissa sekä korkeissa nopeuksissa.
Välikerros sisältää seoksen, jossa on matalamolekyylipainoista nanosilika. Tämän alkuperäisen ja innovatiivisen yhdisteen avulla suunnanmuutokset välittyvät todella nopeammin kuin perinteisillä seoksilla.
Mitä tulee alimpaan kerrokseen, sen erittäin jäykkä kumiseos vähentää vierintävastusta, mikä vähentää merkittävästi lämpöä, mikä johtaa suurempaan vastustuskykyyn hajoamista vastaan, pienempään energiankulutukseen ja ympäristölle haitallisten päästöjen vähentämiseen.

HYDRO UURRET

HYDRO UURRET
Sisemmän olkapään lähin pitkittäisnasta on uurteinen syvillä Hydro-diagonaaliraoilla, jotka tuovat renkaalle vakautta. Nämä urat parantavat suojaa vesiliirtoa vastaan keräämällä enemmän vettä maasta ja ohjaamalla sen suuriin ympäryssuuntaisiin uriin.
Tätä innovaatiota löytyy myös ulomman olkapään lähimmästä pääurasta. Kaikki nämä laajat urat lisäävät turvallisuutta sateisissa olosuhteissa ja vähentävät merkittävästi liukastumisriskiä märällä asfaltilla.

NOKIAN ARAMID SIDE

NOKIAN ARAMID SIDE
Renkaan sivujen kumi sisältää materiaalia, jota käytetään ilmailussa ja sotilaallisissa tarkoituksissa, aramidikuituja, joilla on poikkeukselliset lujuusominaisuudet. Nämä kuidut vahvistavat äärimmäisesti renkaan sivupintaa, antaen sille paljon paremman vastustuskyvyn vaurioita ja leikkauksia vastaan.

Hiljainen Ura Design

Hiljainen Ura Design
Ajomukavuuden optimointi on kohdistettu Silent Groove Design -innovaatioon, joka on läsnä pitkittäisten kumipalojen seinämissä, joissa golfpallon kaltaiset puolipallonmuotoiset kuopat hallitsevat ilmavirtausta. Ne myös pysäyttävät äänet, jotka tulevat poikittaisnervien reunoista ja epämukavien vihellysäänten syntymisen. Tämän seurauksena melu auton sisällä vähenee huomattavasti, samoin kuin ulkoinen rullausääni. Lopulta ajosta tulee hiljaisempi ja sitäkin miellyttävämpi. Silent Groove Design myös jäähdyttää renkaan pintaa vähentämällä aerodynaamista reaktiota, mikä päinvastoin lisää vastustuskykyä kulumista vastaan ja kilometrimäärää.

PUHDISTETUT ÖLJYT

PUHDISTETUT ÖLJYT
Nokian Tyresillä jokainen rengas käyttää vain puhdistettuja öljyjä, eikä valmistusprosessiin sisälly missään vaiheessa myrkyllisiä tai syöpää aiheuttavia kemikaaleja. Ekologisten rengasvalmistajien johtajana Nokian on edelläkävijä matalan aromaattisen pitoisuuden omaavan puhdistetun öljyn käytössä. Siitä huolimatta sen suorituskyky turvallisuuden suhteen, erityisesti renkaan pidon suhteen märällä pinnalla, on erinomainen riippumatta vuodenajasta.

NOKIANIN ÄLYKÄS SILIKA UHP

NOKIANIN ÄLYKÄS SILIKA UHP
Nokian Intelligent UHP Silica -kulutuspinnan yhdiste on optimoitu kestämään intensiivistä käyttöä ja suuria nopeuksia. Tämän kumin molekyylirakenteet yhdistettynä silikapartikkeleihin muodostavat erityisen kestävän seoksen, joka säilyttää elastisuutensa. Se kestää jatkuvasti suuria lämpötilavaihteluita ja parantaa pitoa märillä teillä milloin tahansa päivästä keväästä syksyyn. Yhteys tiehen on ihanteellinen eikä se salli mitään poikkeamia riippumatta olosuhteista.

TIEDOT ALUE

TIEDOT ALUE
Info-alue, joka on Nokian-renkaan sivussa, lisää turvallisuutta esittämällä sijainti- ja paineindikaattoreita. Näin ollen voimme merkitä sijainnin renkaiden vaihdon aikana sekä oikean täyttöpaineen. Uusi tieto voidaan jopa tallentaa tälle alueelle, se on pulttien kiristysmomentti seosvanteissa. Useimmat UHP-urheilurenkaat asennetaan alumiinivanteille, joissa pulttien kiristäminen vaatii erityistä huomiota. Se on lisäturvaa käyttäjälle, koska pulttien on oltava oikein kiristettyjä ja ne on kiristettävä uudelleen joka 100 tai 200 kilometrin välein.

KULUMISEN JA VESILIIKUNNAN INDIKAATTORI

KULUMISEN JA VESILIIKUNNAN INDIKAATTORI
Rengas sisältää kulutusindikaattorin (DSI), jonka avulla voidaan tietää sen urien jäljellä oleva syvyys. Tämä indikaattori koostuu sarjasta millimetreinä ilmoitettuja lukuja, jotka on kirjoitettu kulutuspintaan. Mitä enemmän kulutuspinta kuluu kilometrien myötä, sitä enemmän nämä luvut häviävät. Renkaassa on toinen indikaattori, joka kertoo vesiliirron riskistä. Pisara on sijoitettu keskelle neliötä 4 mm:n päähän urien pohjasta. Kun tämä pisara on kulunut pois kumin kulumisen vuoksi, on aika vaihtaa renkaat, koska vesiliirron riski on suuri.

PÄÄURAT SILAISTU

PÄÄURAT SILAISTU
Renkaan pääurat ovat sileitä, mikä antaa sille paitsi tyylikkyyttä, myös suuren kyvyn poistaa tehokkaasti vettä tieltä. Nämä pääurien päähän päättyvät kylkiraidat lisäävät renkaan urien kokonaistilavuutta ja auttavat torjumaan vesiliirron mahdollisuutta.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica on kumiseos, joka koostuu luonnollisesti luonnonkumista, mutta myös piidioksidista ja rypsiöljystä. Partikkelien alkuperäinen jakautuminen takaa renkaalle optimaalisen pidon lumessa ja sateessa. Tämä innovatiivinen edelläkävijäseos parantaa myös ajovakautta sekä reaktiota renkaan kulumiseen. Käytettyjen materiaalien laatu ja määrä säilyttävät renkaan erinomaisen talvipidon, jopa voimakkaasti muuttuvissa lämpötiloissa tai erittäin monien kilometrien jälkeen. Ajoneuvon kulutus on puolestaan selvästi vähentynyt rullausvastuksen dramaattisen alenemisen ansiosta.
LiveChat
Whatsapp Messenger