Hae mittojen perusteella
Renkaat Alliance auto

Rengas Alliance

ATG K.K. on The Yokohama Rubber Co.-yhtiö on kokonaisuudessaan omistama tytäryhtiö. Ltd., Japani -konsernin tytäryhtiö. ATG K.K-yhtiön päätoimipaikka on Japanissa, ja sillä on tytäryhtiöitä strategisesti tärkeissä paikoissa kautta maailman. ATG K.K -yhtiöön ja sen tytäryhtiöihin viitataan yhteisesti nimellä Alliance Tire Group (ATG).

ATG on eräs maailman johtavista maastorenkaiden valmistajista. Yhtiö omistaa kolme kautta maailman tunnettua merkkiä: Alliance, Galaxy et Primex. Nämä merkit ovat tunnettuja OHT-segmentissä (Off Highway Tire = maastoajorenkaat) monissa maailman osissa ja niitä on ryhmitetty vähitellen ATG-lipun alle.

Ne ovat tunnettuja siitä, että ne voivat tarjota asiakkaille erikoiskäyttöihin sovellettuja renkaita sekä ensiasennuksena että varaosina. Pelloilta kaivoksiin ja tehtaista metsiin ATG tarjoaa ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin.

ATG toimii yli 120 maassa 6 mantereella ja yhtiön liikevaihto on nousi yli 630 miljoonaan dollariin vuonna 2018.

ATG-yhtiöllä on 3 tuotantolaitosta, yksi Haderassa Israelissa ("ATI") ja kaksi Intiassa ("ATC") : toinen niistä Tirunelvelissä Tamil Nadun osavaltiossa ja toinen Dahejissa Gujaratissa. Nämä tuotteet valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaan, joita sovelletaan kaikkiin ATG-tuotteisiin.

ATG-yhtiöllä on kansainvälisen luokan T&K (tutkimus- ja tuotekehittely) -osasto Israelissa, Pohjois-Amerikassa ja Intiassa. Keskustensa strategisen sijainnin ansiosta ATG pystyy tuntemaan maanviljelijöiden, yrittäjien ja muiden yhtiön tuotteiden käyttäjien tarpeet maailman kaikilla alueilla, mikä vahvistaa yhtiön tavoitetta tarjota aina mittatilausratkaisuja, joka sopivat kulloiseenkin erikoistarpeeseen. Tämän ansiosta ATG-merkit ovat tulleet monien varusteiden toimittajien suosikeiksi kautta maailman.

Renkaat henkilöauto

Kesä
LiveChat
Whatsapp Messenger