Hae mittojen perusteella
Renkaat MRF auto

Rengas MRF

MRF:n tarina on todella huomionarvoinen. Se, mikä alkoi kumipallojen tehtaana 14 000 rupian pääomalla 40-luvulla, on nyt useita miljardeja rupia painava yritys, joka tuottaa laadukkaita renkaita käytettäväksi koko Intiassa ja maailmanlaajuisesti, ja joka laajentaa toimintaansa monille muille aloille, kuten maaleihin ja päällysteisiin, leluihin, moottoriurheiluun ja krikettivälineisiin.
MRF sai alkunsa vaatimattomasta Madrasin hökkelistä, jossa sen ensimmäinen alkeellinen lelupallojen valmistusyksikkö perustettiin KM Mammen Mappillain toimesta vuonna 1946. Vasta vuonna 1952 hän vaihtoi suuntaa ja siirtyi valmistamaan kumisia kulutuspintoja.

Näin alkoi hänen upea nousunsa renkaiden teollisuuden kiistattomaksi johtajaksi. 60-luvun alussa MRF vei laadukkaita renkaitaan ulkomaisille jakelijoille monissa maissa ja pian yritys vakiinnutti kansainvälisen läsnäolonsa 65 eri maassa - renkaiden tuotantoa 8 laitoksessa, jotka sijaitsevat yli 180 hehtaarin alueella, vahva verkosto yli 4000 jälleenmyyjää ja 180 eri toimistoa.

MRF on tunnettu sitoutumisestaan jatkuvaan laadun parantamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Se on voittanut JD Power -palkinnon ei vain kerran, vaan 12 kertaa tähän mennessä. Se on myös voittanut TNS- ja CAPEXIL-palkinnot, jotka myönnetään luotettavimmalle rengasvalmistajalle Intiassa. MRF:n intohimo moottoriurheiluun näkyy sen osallistumisessa kilpa-ajoihin, kartingiin, ralliin ja erilaisiin tapahtumiin. Sen tiimi on voittanut Aasian-Tyynenmeren alueen rallimestaruuden kahdesti ja kansainvälisissä mestaruuskilpailuissa MRF:n FIA-hyväksytyt karting-renkaat ovat kilpailijoiden suosima valinta.

Renkaat henkilöauto

Kesä

Renkaat 4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger