Hae mittojen perusteella
Renkaat moottoripyörä Golden Tyre

Rengas moottoripyörä Golden Tyre

Goldentyre-tuotteet on suunniteltu vastaamaan kaikkien asiakkaiden tarpeita, olivatpa he ammattikuskeja tai vain harrastajia. Tuotteiden useita ominaisuuksia on parannettu merkittävästi vuodesta 2015, jolloin Marco Caribottista tuli yhtiön uusi omistaja. Caribotti on ottanut käyttöön uuden johtamismallin investoimalla rinnakkain ja varauksetta tutkimukseen ja kehitykseen.

Caribotti on itse ollut kuski ja löytänyt nuoria kykyjä yli 20 vuoden ajan. Hän on kehittänyt kaikki Goldentyre- ja X-tuotteet vuosien varrella mullistamalla renkaiden ja vaahtojen käsitteen. Tuotekehitys on seurausta läheisestä yhteistyöstä eri aloilla yrityksen työntekijöiden ja käyttäjien välillä. Tämän tutkimuksen, kehityksen ja tiedonvaihdon ansiosta Goldentyre-tuotteet voivat jatkuvasti kehittyä ja ylittää suorituskyvyn rajat entisestään.

Renkaita jaellaan yli 40 maassa sijaitsevan maailmanlaajuisen verkon kautta ja Minin jälleenmyyjien vahvojen kaupallisten suhteiden kautta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa ja Aasiassa.

Vuonna 2017 Goldentyre muutti toimistonsa Isoon-Britanniaan uuden päämajansa tiloihin helpottaaakseen kansainvälistä liikennettä.

Kaksi ensimmäistä Goldentyre-pistettä avattiin vuonna 2018 (yksi Isossa-Britanniassa ja toinen Italiassa).

Enduro

Kesä
LiveChat
Whatsapp Messenger